Satılık Dubleks Daire

Tekirdağ Çorlu'da dubleks daire icradan satılacak.

Satılık Dubleks Daire

Tekirdağ Çorlu'da dubleks daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Nisan 2021 Pazartesi 15:21
Satılık Dubleks Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Muhittin Mahallesi, 2721 ada, 1 parsel sayılı 3568,71 m2 yüzölçümüne sahip arsa vasıflı taşınmaz üzerinde bulunan 2/24 arsa paylı, E blok, zemin+1 kat, 2 numaralı bağımsız bölümdeki dubleks mesken nitelikli taşınmaz. Fiili adres; Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Zafer Mahallesi, Yalı Sokak, Everest Zirve Sitesi, E blok, No:E2/1. İmar durumu; ayrık nizam 2 kat, Taks: 0,25, KAKS:0,50 konut alanında kalmaktadır. Yapı ruhsat tarihi 08/06/2010, Yapı kullanma izin belge tarihi 19/06/2012, bağımsız bölümün kapalı kullanım alanı brüt 163 m2'dir. A,B,C,D,E,F bloklardan oluşan ve her bir blokta bitişik nizam inşa edilmiş ikişer adet zemin kat+1 normal kattan oluşan betonarme vilalların bulunduğu Zirve-1 Everest Sitesi bulunmaktadır. Sitenin orta bölümünde oyun parkı ve küçük bir havuz bulunmaktadır.Altyapı hizmetlerinden faydalanan bir konumda yer alan taşınmaz dubleks mesken olup dış cephesi ısı yalıtımı uygulanmış dış cephe boyası ile boyalı, pencereleri ahşap renkli pvc dir. Dış kapısı çelik olan taşınmazın iç kapıları ahşap prestir. Zemin katta antre, salon, mutfak, tuvalet ve teras vardır. Salon zemini laminat parke, mutfak ve antrenin zemini seramik kaplıdır. Salon, mutfak ve antre duvarları boyalıdır. Banyonun zemin ve duvar kaplaması sramiktir. Üst kata basamakları ahşap olan merdiven ile çıkılmaktadır. Üst katta 3 oda, antre, banyo ve ebeveyn banyo bulunmaktadır. Odaların ve antrenin zemini laminat parke, duvar ve tavanları boyalıdır. Banyo ve ebeveyn banyonun zemin ve duvar kaplaması seramiktir.

Tahmini bedeli  554.200 ₺ olan taşınmazın ihalesi, ÇORLU ADLİYESİ 4.İCRA DAİRESİ MEZAT SALONU'nda, 04/06/2021 günü, saat 10:40'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.