Satılık Dükkan

Tekirdağ Çorlu'da 265 m² dükkan icradan satılacak.

Satılık Dükkan

Tekirdağ Çorlu'da 265 m² dükkan icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Mart 2021 Cuma 15:25
Satılık Dükkan

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Hatip Mahallesi, Kaldırımbaşı Mevkii, 1024 ada, 19 parsel sayılı, 2898,29 m2 yüzölçümüne sahip, A,B,C ve D bloktan oluşan beş katlı betonarme bina ve arsası üzerinde bulunan, 58/1000 arsa paylı, A blok, zemin kat, 13 numaralı bağımsız bölümdeki dükkan nitelikli taşınmaz ihale konusudur. Hatip mahallesi, Gülendam Sokak, A blok, No:12/3A Çorlu/Tekirdağ adresi fiili adrestir. İmar durumu ikiz nizam 4 kat yerleşik konut alanında kalmaktadır. Yapı ruhsat tarihi 28/09/2017, tadilat yapı ruhsatı tarihi 20/11/2017, yapı kullanma izin belge tarihi 15/10/2019 olup, brüt kapalı kullanım alanı 265 m2'dir. Altyapı hizmetlerinden faydalanabilir ve konut yoğunluğunun olduğu bir konumda yer alan taşınmazın kat irtifakına esas onaylı mimari projesine göre taşınmaz ana yapı bodrum kat+zemin kat+3 normal kattan oluşan A blok olarak adlandırılan binada bulunmaktadır. Betonarme olarak imal edilen bina dış cephesi beton sıva üzeri dış cephe mamül ile kaplıdır. Pencere doğramaları pvc olan binada doğalgaz tesisatı tamamlanmış ve asansör vardır. Bina dış PVC doğramadan imal olup, bina iiçi kat hol zeminleri ve merdiven basamakları mermer ile kaplıdır. Çalışma alanı, ve 2 adet wc bulunan taşınmazın dış kapısı alüminyum çift camlı camekan, iç kapıları PVC paneldir. Dükkanda panel radyatör ve kombi yoktur. Çalışma alanı zemin kaplaması seramik duvar ve tavanları plastik boyalıdır. Taşınmazın tuvaletinin zemin ve duvar kaplaması seramiktir, tuvalette ise alafranga tuvalet ve labavo vardır.

Tahmini bedeli  755.000 TL olan taşınmazın ihalesi, ÇORLU 4.İCRA DAİRESİ MEZAT SALONU'nda, 06/05/2021 günü, saat 14:00'de yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.