Satılık Müştemilatlı Arsa

Kırklareli Merkez'de müştemilatlı arsa icradan satılacak.

Satılık Müştemilatlı Arsa

Kırklareli Merkez'de müştemilatlı arsa icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Şubat 2021 Cumartesi 14:34
Satılık Müştemilatlı Arsa

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Kırklareli İl, Merkez İlçe, 1047 Ada, ASİLBEYLİ Mahalle/Köy, Taşınmazın tam adresi, Kırklareli ilii merkez ilçe, Asilbeyli köyü, 1470 parsel nolu arsadır.Taşınmaz tapu takyidatında,Kırklareli ili, merkez ilçe, Köy içi mevkii, 1470 parsel, bağımsız bölün niteliği arsa, yüzölçümü 550 m2, 1/2 hisseli olarak yer almaktadır. Taşınmaz köy yerleşik alanı içerisinde yer almaktadır. Belirtilen parsel üzerinde ahır binası bulunmaktadır.Ahır binası, tek katlı,basit yapıdadır.Çatısı ahşap olupüzeri kiremit ile örtülüdür.Duvarları briket ile örtülü olup sıvasızdır. Giriş kapısıdemir doğramadır. Yaklaşık 30 yıllık olan ahır binasının alanı 100,00 m2 dir. Taşınmazın 1/2 hissesi satılacak.

Tahmini bedeli  28.188 ₺ olan taşınmazın ihalesi, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de, 21/04/2021 günü, saat 15:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.