Satılık Tarla

Edirne'nin İpsala ilçesinde 3.219,00 m2 çoklu tarla icradan satılacak.

Satılık Tarla

Edirne'nin İpsala ilçesinde 3.219,00 m2 çoklu tarla icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Ocak 2021 Pazartesi 16:03
Satılık Tarla

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre;   Edirne İl, İpsala İlçesi , İbriktepe Köy Civarı Mevkii 118 ada 50 parsel sayılı taşınmaz satışa arz olunur. Taşınmaz tapu kaydında borçlu adına tam hisse ile tarla vasfındadır. Dosyadaki bilirkişi raporuna göre : Taşınmaz ibriktepe köyü yerleşim alanının 50 m doğusunda orta eğimli bir alanda bulunmakta olup, Killi - tınlı toprak yapısına sahip, Bir bölümünde buğday ayçiceği münavebesine dayalı kuru tarım yapılan, yaklaşık 1 dekarlık kısmında ise 15 adet civarında değişik çeşitlerde meyve ağacı bulunduğu ve sebze yetiştiriciliği yapıldığı tespit edilmiştir. Tarıma elverişli ,fiilen kullanılan , yerleşim alınına çok yakın mesafede çok amaçlı kullanıma uygun ,yol elektirik ,içme ve kullanma suyu gibi altyapı imkanlarına kavuşma imkanına sahip kültür arazisi niteliğindedir.

Edirne il, İpsala İlçesi , İbriktepe Köyü Mezarlık Altı Mevkii 244 ada 14 parsel sayılı taşınmaz satışa arz olunur. Taşınmaz tapu kaydında borçlu adına tam hisse ile tarla vasfındadır. Dosyadaki bilirkişi raporuna göre : Taşınmaz ibriktepe köyü yerleşim alanının 1400 m Batısında az eğimli bir alanda bulunmakta olup, Kumlu - tınlı toprak yapısına sahip, buğday ayçiceği münavebesine dayalı kuru tarım yapılan, tarıma elverişli ,fiilen kullanılan verimli kültür arazisi niteliğindedir.

Edirne il, İpsala İlçesi , İbriktepe Köyü Mezarlık Altı Mevkii 244 ada 20 parsel sayılı taşınmaz satışa arz olunur. Taşınmaz tapu kaydında borçlu adına tam hisse ile tarla vasfındadır. Dosyadaki bilirkişi raporuna göre : Taşınmaz ibriktepe köyü yerleşim alanının 1350 m Batısında az eğimli bir alanda bulunmakta olup, Kumlu - tınlı toprak yapısına sahip, buğday ayçiceği münavebesine dayalı kuru tarım yapılan, tarıma elverişli ,fiilen kullanılan verimli kültür arazisi niteliğindedir.

Edirne il, İpsala İlçesi , İbriktepe Köyü Mezarlık Altı Mevkii 244 ada 21 parsel sayılı taşınmaz satışa arz olunur. Taşınmaz tapu kaydında borçlu adına tam hisse ile tarla vasfındadır. Dosyadaki bilirkişi raporuna göre : Taşınmaz ibriktepe köyü yerleşim alanının 1370 m Batısındaaz eğimli bir alanda bulunmakta olup, Kumlu - tınlı toprak yapısına sahip, buğday ayçiceği münavebesine dayalı kuru tarım yapılan, tarıma elverişli ,fiilen kullanılan verimli kültür arazisi niteliğindedir.

Edirne il, İpsala İlçesi , İbriktepe Bostanlık Mevkii 253 ada 36 parsel sayılı taşınmaz satışa arz olunur. Taşınmaz tapu kaydında borçlu adına tam hisse ile tarla vasfındadır. Dosyadaki bilirkişi raporuna göre : Taşınmaz ibriktepe köyü yerleşim alanının 1620 m güney - batısında az eğimli bir alanda bulunmakta olup, Kumlu - tınlı toprak yapısına sahip, buğday ayçiceği münavebesine dayalı kuru tarım yapılan, tarıma elverişli ,fiilen kullanılan verimli kültür arazisi niteliğindedir. taşınmaz sultanköy baraj Gölüne çok yakın olup şartalırn oluşması ve gerekli izin alınması halinde çiftci imkanları ile sulanma imkanına sahip konumdadır.

Edirne il, İpsala İlçesi , İbriktepe Köyü Bostanlık Mevkii 253 ada 37 parsel sayılı taşınmaz satışa arz olunur. Taşınmaz tapu kaydında borçlu adına tam hisse ile tarla vasfındadır. Dosyadaki bilirkişi raporuna göre : Taşınmaz ibriktepe köyü yerleşim alanının 1650 m güneyin batısında az eğimli bir alanda bulunmakta olup, Kumlu- tınlı toprak yapısına sahip, buğday ayçiceği münavebesine dayalı kuru tarım yapılan, tarıma elverişli ,fiilen kullanılan verimli kültür arazisi niteliğindedir. Taşınmaz Sultanköy baraj gölüne çok yakın olup şartaların oluşması ve gerekli izinlerin alınması halinde çiftçi imkanları ile sulama imkanına sahip konumdadır.

Edirne il, İpsala İlçesi , İbriktepe Köyü Karamançalı Mevkii 236 ada 113 parsel sayılı taşınmaz satışa arz olunur. Taşınmaz tapu kaydında borçlu adına tam hisse ile tarla vasfındadır. Dosyadaki bilirkişi raporuna göre : Taşınmaz ibriktepe köyü yerleşim alanının 5100 m güneyinde orta eğimli bir alanda bulunmakta olup, Killi - tınlı toprak yapısına sahip düz bir alanda bulunmakta olup, buğday ayçiceği münavebesine dayalıkuru tarım yapılan, tarıma elverişli ,fiilen kullanılan verimli kültür arazisi niteliğindedir.

Edirne il, İpsala İlçesi , İbriktepe Köyü Bostanlık Mevkii 259 ada 14 parsel sayılı taşınmaz satışa arz olunur. Taşınmaz tapu kaydında borçlu adına tam hisse ile tarla vasfındadır.Dosyadaki bilirkişi raporuna göre : Taşınmaz ibriktepe köyü yerleşim alanının 3000 m güneybatısında orta eğimli bir alanda bulunmakta olup, Taşınmazın bir bölümünün önceki yıllarda kum ocağı olarak kullanıldığı içinden kum alındığı taşınmazda derin çukurlar ve yüksek toprak yığınları bulunduğu ve uzun yıllardır tarımsal üretim yapılmadığı anlaşılmaktadır. Taşınmazın doğu bölümünde kalan kısımda ise alanın doğal yapısının korunduğu bu alanında komşu parsel ile birlikte işlendiği görülmüştür. doğal yapısının bozulmayan kısımdan anlaşıldığı üzere taşınmazın eski hali ile Killi - tınlı toprak yapısına sahip, buğday ayçiceği münavebesine dayalı kuru tarım yapılan kültür arazisi niteliğinde iken kum ocağı olarak kullanıldığı anlaşılmaktadır. Taşınmaz ancak maliyetli bir makine çalışması ile tarım yapılabilir hale getirilebilir.

Tahmini bedeli 48.285 ₺ olan çoklu tarla için açık artıma, İpsala Belediye Düğün Salonu - Saraçilyas Mah. İPSALA / EDİRNE'de 08.03.2021'de saat 14:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/728046/emlak/tarla-tarim-arazisi-bag-bahce/edirne-ipsalada-3-219-00-m2-tarla-icradan-satiliktir-coklu-satis-

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.