Satılık Ticari Taksi Plakası

Ticari taksi plakası icradan satılacak.

Satılık Ticari Taksi Plakası

Ticari taksi plakası icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Mart 2021 Cuma 15:46
Satılık Ticari Taksi Plakası

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 1 Adet TİCARİ TAKSİ PLAKASI 22 T 0229 plakalı ticari taksi plakasının ;

- Edirne şehir merkezinde faaliyet gösteren CİCİ TAKSİ'ye bağlı olduğu,

- Cici Taksinin Edirne merkezde Kervansaray yanında Sabuni Mah. Gazi Sokak ta faaliyet gösterdiği belirlenmiştir. Taksi durağının bulunduğu konum itibari ile insan sirkülasyonunun yoğun olması, merkezi konumu değerlendirildiğinde müşteri portföyünün yüksek olması, etrafında ticari faaliyet gösteren iş yerlerinin ve müşteri akışının yoğun olması, Saraçlar Caddesi ve Çilingirler Caddesi gibi insan yoğunluğunun ve alışveriş yerlerinin yoğun olduğu mekanlara yakın olması durumları Taksi Plakası Fiyatının belirlenmesinde etkin rol oynamaktadır.

- Kıymet takdirine konu ticari taksi plakasının 2020 yılında vergi kaydının açık olduğu belirlenmiştir.

İhale katılımına engel teşkil etmemekle birlikte Edirne Belediyesi "T" plaka yönetmeliği gereği bu tahditli plakaya sahip olacak kişilerde bir takım şartlar aranmakta ve bir kısım mali yükümlülüklerin yerine getirilmesi (ruhsat harcı, ayrıca KDV gibi) istenmektedir. Detaylı bilgi Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden öğrenilebilir.

Tahmini bedeli  540.000 TL'dir. İhale, Yediemin Otoparkı - Demirkapı Mevkii MERKEZ / EDİRNE'de, 15/04/2021 günü, saat 11:25'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.