KAHVALTIDA, KALİTENİN YENİ ADRESİ

Edirne'de Yediyol Ağzı bölgesinde bulunan Bizim Ciğerci yanında Hasan Hüseyinça tarafından Çınaraltı Börekçisi açıldı.

KAHVALTIDA, KALİTENİN YENİ ADRESİ

Edirne'de Yediyol Ağzı bölgesinde bulunan Bizim Ciğerci yanında Hasan Hüseyinça tarafından Çınaraltı Börekçisi açıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Şubat 2018 Perşembe 10:32
KAHVALTIDA,  KALİTENİN  YENİ ADRESİ

    Pazartesi günü hizmet vermeye başlayan işletme hakkında konuşan İşletme Sahibi Hasan Hüseyinça, müşterilere kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını ifade etti. Hüseyinça, istihdam sorununa katkıda bulunmak amacıyla Betlike yeni sektörlerde işletmeler açtığını ve Edirne'ye faydalı olmak istediğini de belirtti. 
    “EDİRNE'YE YARARLI OLMAK İSTİYORUZ”
    İşletme Sahibi Hasan Hüseyinça, 1969'dan beri kasaplık yaptığını ayrıca restoranının da bulunduğunu ifade ederek, “Restoranım da baktım gördüm ki, müşterilerimiz poğaça, börek, simit gibi hamur işi de istiyorlar. Bu şekilde bir mekan açma fikri oradan geldi. Edirne'ye istihdam kazandırmak amacıyla yeni mekanlar açmaya devam ediyorum. Edirne'ye hizmet etmek tabii ki öncelikli amacımız. Edirne'ye yararlı olmak istiyoruz, istihdam konusunda üzerimize düşeni yapmak istiyoruz. Müşterilerimize de kaliteli hizmet vermek istiyoruz. Börek, poğaça, simit, açma tarzı kahvaltı ürünleri hazırlıyoruz.” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.