ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehit kabirleri ziyaret edildi.

ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehit kabirleri ziyaret edildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Temmuz 2021 Cuma 06:03
ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma ve Milli Birlik Günü kapsamında İl Protokolü tarafından şehit kabirleri, şehit aileleri ile birlikte ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Yenişehir Mezarlığında düzenlenen kabir ziyareti programına, Edirne Valisi Ekrem Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, Müftülüğe bağlı din görevlileri ve şehit yakınları katıldı.

Programda, şehitlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim okundu.

BAŞKAN GÜRKAN’DA GÖKMEN ŞİMŞEK’İN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şehit Gökmen Şimşek’in kabrini ziyaret etti.

Başkan Gürkan, “15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, 2011 yılında Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristlerce açılan ateş sonucu şehit düşen Gökmen Şimşek'in kabri başında, şehidimizin ailesi ile birlikte dualar okuduk. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum” dedi.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.