Şehrin kıymetli bir mevkiinde Satılık 3+1 Daire

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 3+1 daire icradan satılacak.

Şehrin kıymetli bir mevkiinde Satılık 3+1 Daire

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Nisan 2021 Salı 15:48
Şehrin kıymetli bir mevkiinde Satılık 3+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, ekirdağ İl, Süleymanpaşa İlçe, Hürriyet Mahalle , 2544 Ada, 1 Parsel,7. Kat , 20 nolu bağımsız bölüm Nolu Bağımsız Bölüm Adresi : Tekirdağ İli , Süleymanpaşa İlçe , Hürriyet Mahallesi , Necip Fazıl Kısakürek Caddesi , No:2 Tekkent Apt. 7. Kat 20 Nolu Bağımsız Bölüm ,Ana taşınmaz niteliği : 10 katlı betonarme bina ve arsası , kat mülkiyetli , mesken nitelikli taşınmaz borçlu/malik adına tam hisse ile kayıtlıdır. Bina Hürriyet mahallesinde Necip Fazıl Kısakürek caddesine cephelidir. Migros , Aka Koleji , jandarma binasına ve okullar bölgesine yakındır. Bu mevkide yeni ve kaliteli yapılaşmalar mevcuttur. Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Hürriyet mahallesinde bu çevreye talep artmaktadır. Ana bina 10 katlı olup betonarme karkas olarak inşa edilmiştir. Bina asansörlü ve kömür sistem kaloriferlidir. Dış cephesine mantolama yapılmıştır. Yaklaşık 13 yıllık binadır. %15 yıpranması mevcuttur. Bağımsız bölüm mesken olarak kullanılmaktadır. Daire yaklaşık olarak 129m2 brüt , 112 m2 net kullanım alanına sahiptir. 3 oda +salon+mutfak+banyo+antre+hol+wc ve 3 balkon hacimlerinden ibarettir. Pencereler ısıcamlı PVC , Dış kapısı çelik , iç kapılar ahşap panel kapıdır. Duvarlar plastik boyalı , mutfakta alt-üst dolapları mevcuttur. Bağımsız bölüme düşen arsa payı miktarı: 40,37 m2'dir. Arsası şehrin kıymetli bir mevkiindedir. Satış ve kiralama kabiliyetyi yüksektir. Genellikle orta ve yüksek gelir gruplarının tercih ettiği bir mevkidedir. Konum itibari ile civarın talep gören konut alanında kaldığı bilirkişice tespit edilmiştir.

Tahmini bedeli  400.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Tekirdağ Adalet Sarayı -4. Kat İl Seçim Kurulu Karşısı İcra Satış Müzayede Salonu - Süleymanpaşa / Tekirdağ'da, 20/05/2021 günü, saat 10:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.