Sektör Temsilcileri Buluştu

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında sektör temsilcileri yemekte bir araya geldi.

Sektör Temsilcileri Buluştu

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında sektör temsilcileri yemekte bir araya geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Nisan 2018 Pazartesi 20:17
Sektör Temsilcileri Buluştu

16 Nisan Pazartesi günü Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanının da katılacağı fakat bakanın sonradan programının değişmesi nedeniyle katılamadığı yemek yine de iptal edilmeyip gerçekleştirildi. Edirne Valisi Günay Özdemir’in himayesinde gerçekleştirilen organizasyonda sektör temsilcileri bir araya geldi, yemekler yendi ve hoş sohbetler eşliğinde sektörün durumu değerlendirildi.

Düzenlenen organizasyonda konuşan Edirne Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu “Kültür ve Turizm Bakanı normalde Edirne’de olacaktı. Fakat sonradan programı değişince bizde bakanımızın sektör temsilcileri ile yapacağı yemek ilgili plan yapmıştık. Bakanımızın programı değişince biz de programımızı iptal etmedik. Sektörü buraya davet ettik ama sanırım sektörün çoğu yoğunluğundan dolayı bu gün buraya gelememiş. Canları sağ olsun bizim amacımız zaten Edirne’ye turist getirmek.  Burada yemeğimizi Netspor yedik hoş sohbetler esnasında duygu ve düşünceleri aldık. Bütün sektör Edirne’ye kattığımız değer için teşekkürlerini sundu.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.