SEN BEN YOK BİZ VARIZ!

Trakya Üniversitesi Girişimcilik ve Uygulama Merkezi tarafından Trakya Kariyer ve İletişim Çalıştayı Kapsamında, ‘Sen Ben Yok, Biz Varız!’ sloganıyla İletişim ve Kariyer Festivali düzenlendi.

SEN BEN YOK BİZ VARIZ!

Trakya Üniversitesi Girişimcilik ve Uygulama Merkezi tarafından Trakya Kariyer ve İletişim Çalıştayı Kapsamında, ‘Sen Ben Yok, Biz Varız!’ sloganıyla İletişim ve Kariyer Festivali düzenlendi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Nisan 2019 Cuma 09:32
SEN BEN YOK BİZ VARIZ!

Trakya Üniversitesi Girişimcilik ve Uygulama Merkezi tarafından Trakya Kariyer ve İletişim Çalıştayı kapsamında İletişim ve Kariyer Festivali düzenlendi. Gün boyunca iş hayatında başarılar elde etmiş katılımcılar öğrencilere konuşma yaparken, akşamüstü ise dans, tiyatro ve konserle katılımcılar gönüllerince eğlendi. Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen festivale Namık Kemal Üniversitesi öğrencileri de destek verdi.

AYTAÇ: “DİKKAT ÇEKME OPERASYONU YAPIYORLAR”

Trakya Üniversitesi İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayhan Aytaç, “Arkadaşlarımız aslında Kariyer Festivali başlığı adı altında bir dikkat çekme operasyonu yapıyor. Bazı şeyleri sizlere odaklamak istiyorlar. Bu odaklanması gereken en önemli unsurlardan bir tanesi de, üniversite hayatının belli bir dönem sonunda biteceği ve kariyer döneminin başlayacağıdır. Doğal olarak burada geçirdiğiniz süre sizin için bilimsel bilgi birikimi yönünde ve günümüz kariyer hayatı ile rekabet ortamına hazır olmanız gerektiğini ifade ediyor. Bugün davetli olarak gelecek ve konuşacak olan tüm arkadaşlarımız sizlerin oturduğu sıralardan ilerleyip belli bir seviyeye geldiler.” dedi.

ÇAĞATAY: “İNŞALLAH İŞ HAYATINDA DA KARŞILIĞINI ALIRIZ”

Çalıştay Başkanı Dilan Çağatay ise, “Bugün burada bulunduğumuz her saniye, her dakika bizim için çok önemli. Ekip arkadaşlarımla bugünlere gelene kadar çok fazla zorlukla karşılaştık. Görüyorum ki; emeğimizin karşılığını alıyoruz. Bu festivalin sonucunda, bu emeklerin karşılığını bu salon dışında iş hayatında da almayı umuyoruz. Umarım, hepimiz mezun olduğumuzda bu festivalin katkılarıyla bir yerlere varmış oluruz. Festival için geçirdiğimiz süre boyunca destek olan herkese çok teşekkür ederim. Bu sadece bir ekip işi değil, ekip dışından da aldığımız destekler oldu. Bu destekler içinde herkese teşekkür ederim. Biz bu yolda hiçbir zaman tek başımıza yürümedik. Namık Kemal Üniversitesi’nden arkadaşlarımız yanımızda. Hepiniz bu festivalde umarım çok güzel şeyler öğrenir ve çok eğlenirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.