Şarköy'de Satılık Tarla

Tekirdağ Şarköy'de 12580 m² tarla icradan satılacak.

Şarköy'de Satılık Tarla

Tekirdağ Şarköy'de 12580 m² tarla icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Şubat 2021 Cumartesi 15:21
Şarköy'de Satılık Tarla

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Satışa konu Tekirdağ İli Şarköy İlçesi İshaklı Mahallesi, Kavakdere Mahallesi 167 ada 17 parsel numaralı, 12.580,41m2 yüzölçümlü tarla vasıflı taşınmaz, mevcut durumda buğday ekili vaziyette olup, üzerinde herhangi bir muhdesat bulunmamaktadır. Taşınmaz İshaklı Mahallesinin kuzey doğu kısmında imarsız alanda yer alıp, temel belediye hizmetlerinden yararlanamamaktadır. Taşınmaz hafif eğimli bir zemine sahip olup, kadastral yolu bulunmamaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde genel olarak tarla ve orman vasıflı araziler yer almaktadır. Taşınmazın İshaklı Mahallesi Yerleşim Alanına mesafesi 1,5km, İlçe Merkezine 19km, kıyıya ise 15kmdir.Arazi; toprak yapısı, toprak derinliği, su geçirgenliği ve su tutma kapasitesi normal düzeyde, verim seviyesi bölge ortalaması civarında, tarımsal mekanizasyona engeli olmayan kuru tarıma uygun Mutlak Tarım Arazisidir.

Tahmini bedeli 125.804 ₺ olan taşınmazın ihalesi, ŞARKÖY ADLİYESİ ZEMİN ALT KAT'ta 01/06/2021 günü saat 10:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/740089/emlak/tarla-tarim-arazisi-bag-bahce/tekirdag-sarkoyde-12580-m%C2%B2-tarla-icradan-satiliktir-

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.