'SES' GETİRDİLER!

'SES Getirenler Projesi' kapsamında Edirne Valiliği, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çocuk Eğitim Derneği tarafından Edirne'deki işitme engelli çocuklar için protokol imzalandı.

'SES' GETİRDİLER!

'SES Getirenler Projesi' kapsamında Edirne Valiliği, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çocuk Eğitim Derneği tarafından Edirne'deki işitme engelli çocuklar için protokol imzalandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Ocak 2018 Salı 09:57
'SES' GETİRDİLER!

    SES Getirenler Projesi Nedir?
    Samsung Electronics Türkiye, 0-5 yaş aralığındaki işitme engelli çocukların okul öncesi eğitimlerini desteklemek adına Çocuk Eğitim Derneği ile yeni bir proje hayata geçiriyor. Ses Getirenler Projesi'yle işitme engelli çocukların erken çocukluk ve okul öncesi dönemde akranlarıyla paralel bir gelişim göstermeleri hedefleniyor.
    0-5 yaş aralığındaki işitme engelli çocukların gelişimlerini sürdürebilmeleri için mümkün olan en erken yaşta bakım verenleri ve aileleri tarafından özel bir eğitime tabi tutulmaları gerekiyor. Bu süreçte ailelerin, işitme engelli çocuklarını nasıl eğitecekleri konusunda bilinçlendirilmesi ve desteklenmeleri önem taşıyor.
    Samsung ve ÇED bu ihtiyaçtan hareketle işitme engelli çocukları ve ailelerini desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Ses Getirenler web sitesi üzerinden yayınlanacak Aile Destek Videoları ve Uzman Videoları ile erken çocukluk okul öncesi dönemde akranlarıyla paralel gelişim gösteren işitme engelli çocukların, okula hazırlanmaları ve topluma daha kolay uyum sağlamaları hedefleniyor. Aile Destek Videoları ailelerin çocukları ile birlikte evde ders çalışma tekniklerini içeren yönlendirici 212 adet bireysel ve grup eğitim videolarından oluşurken Uzman Videoları ise uzman doktor, odyolog, konuşma terapisti ve özel eğitim uzmanı, okul öncesi dönem ve erken çocukluk dönemi alanlarında çalışan akademisyenlerin hazırladığı 30'u aşkın videodan Retrobet oluşuyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.