Satılık 93 m2 Daire

Tekirdağ Saray'da 93 m2 daire icradan satılacak.

Satılık 93 m2 Daire

Tekirdağ Saray'da 93 m2 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
20 Ocak 2021 Çarşamba 15:29
Satılık 93 m2 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Satışa konu taşınmaz ana binada mesken nitelikli bağımsız bölümlerin bulunduğu 1 2 3 ve 4. normal katların girişinden bağımsız zemin (binanın güneydoğu cephesinden ) girişlidir. Taşınmaz boya dükkanı olarak kullanılmaktadır. Binanın ibrahimbey sk. ile nazırlar caddesi kesişimindeki işyeridir. Camlı kapı ve alüminyum cam doğaramadan imal edilmiş vitrine sahiptir. Asma tavan ve led aydınlatma mevcuttur. Duvarları boyalıdır. Zemin seramiktir. Fiili olarak mevcut alanın bir kısmı pimapen ile bölünerekbüro ve wc oluşturulmuştur. Bağımsız bölümün faydalı kullanım alanı 93,56 m2 dir. Doğalgaz altyapısı bağımsız bölümün kasıpına kadar ulaşmış olup henüz sayaç takılı değildir. Her türlü belediye alt yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır.

Tahmini bedeli 374.240 ₺ olan daire için ihale, SARAY BELEDİYESİ KENT KONSEYİ BİNASI AYASPAŞA MH. ATATÜRK ALANI 1. KAT SARAY/TEKİRDAĞ'da 23.02.2021'de saat 10:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/729341/emlak/konut/tekirdag-sarayda-93-m2-daire-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.