OKYANUSLARI AŞAN PROJE

Edirne Okyanus Spor Kulübü Yöneticisi Hasan Şimşek, geçtiğimiz aylarda tanıtımını yaptığı “100 İnsan-100 Mektup Geleceğe Yürüyenler” projesinin hayata geçmesi için büyük bir çaba harcadıklarını hatırlatarak, “ 100 insan-100 mektup projemizi hayata geçiriyoruz. Mektuplarımızı belirlediğimiz dünya çapında yabancı ve Türk sanatçı, işadamı, sporculara göndermeye başlayacağız” dedi.

OKYANUSLARI AŞAN PROJE

Edirne Okyanus Spor Kulübü Yöneticisi Hasan Şimşek, geçtiğimiz aylarda tanıtımını yaptığı “100 İnsan-100 Mektup Geleceğe Yürüyenler” projesinin hayata geçmesi için büyük bir çaba harcadıklarını hatırlatarak, “ 100 insan-100 mektup projemizi hayata geçiriyoruz. Mektuplarımızı belirlediğimiz dünya çapında yabancı ve Türk sanatçı, işadamı, sporculara göndermeye başlayacağız” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Kasım 2021 Pazartesi 06:47
OKYANUSLARI AŞAN PROJE

Edirne Okyanus Spor Kulübü Yöneticisi Hasan Şimşek, gazetemize yaptığı açıklamada, hazırladıkları proje hakkında bilgiler verdi. Destek veren bağışçılar yolu ile Edirne’de yetenekli çocuklar taramalardan geçerek belirledikleri spor branşlarında spor eğitimi, spor malzemesi ve okul malzemesi,okul destek eğitimi,yabancı dil eğitiminden faydalanacaklarını dile getiren Şimşek, şunları söyledi:

“Ayrıca bir hatıra ormanı oluşturulacaktır.Hatıra ormanında dikilen fidanların üzerine bağışçı ile sporcu adayımızın adı yazılacak.O fidan ağaç olana dek bağışçımız tarafından desteklenecek.

Burada amaçlanan birkaç nokta var. Belirlenecek çocukların geleceği adına atılmış bir adım olması en önemlisi olup, Edirne’yi bu proje ile tanıtmak. Proje mektubumuzu dünya çapında çok önemli isimlere göndermekte ki ana amaç bu projeyi bir “Dünya” projesi haline getirmek.

EDİRNE İLE BAĞI OLAN ÜNLÜLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYOR

Projenin zor yanları var. En zor yanı bu ünlü kişilere ulaşmak olacak. Ama bir yola çıkıyorsanız zorluklar sizi engellememelidir. Acun Ilıcalı, Haluk Levent, Arda Turan, Muazzez Ersoy, Müge Anlı, Cem Adrian gibi Edirne ile bağı olan ünlü isimlerin bize destek olmalarını bekliyoruz.

LİSTEDE DÜNYACA ÜNLÜ İŞ ADAMI VE SANATÇILAR VAR

Elon Musk,Bill Gates,Madonna,Ronaldo gibi isimlerin yanı sıra yirmi yabancı iş adamı,sanatçı ve sporcu listemizde bulunmakta.

Türkiye’de iş yaşamında başarılar elde etmiş bir çok kuruluşta listemizde yer almaktadır.Yardımsever bu isimlere de mektuplarımızı göndereceğiz. Umarım projemiz destek bulur ve hayata geçer.”

EDİRNE’DE SPORUN GELİŞİMİ

Edirne Okyanus Spor Kulübü Yöneticisi Hasan Şimşek, kulüp olarak kentte uzun yıllardır çalışma yaptıklarını da dile getirdi. Kentte sporun gelişmesi için Gençlik Spor İl Müdürü Selim Ak’ın önemli çalışmalarda bulunduğunu sözlerine ekleyen Şimşek, açıklamasında şunlara değindi:

“İl Spor müdürümüz Selim Ak hakkında bir şeyler söylemem gerektiğine inanarak ondan bahsetmek istiyorum.1988 yılından beri basketbol antrenörlüğü yapıyorum.Bu süre içersinde ilimizde Spor müdürlüğü yapan birçok isimle yolumuz spor adına kesişti.Mutlaka her birinin Edirne sporuna katkısı olmuştur.Fakat Selim Ak ile ilgili gözlemim kendisinin inanılmaz bir diyalog ustası olması.Gerçekten de kendisi ile çalışmak bizler için şans.Sorunlarımızı ele alıp ,çözümü konusunda çok samimi yaklaşmaktadır.Umarım Edirne’ye uzun yıllar hizmet eder.

SPOR TESİSLERİNİN DURUMU

Edirne’de aktif olarak kullanılan iki kapalı spor salonu var.Bunlar yeni yapılan Edirne Spor Salonu ve Mimar Sinan Spor Salonu.Bu salonlar aynı zamanda maç programlarına cevap vermektedir.Bunun yanı sıra kongre,organizasyon gibi etkinliklerde yapılmaktadır.Bu yüzden özellikle Basketbol,Voleybol gibi branşlar için ilimizde bazı semtlere antrenman salonu niteliğinde salonlar yapılmalıdır.Kulüplerin geniş çalışma saatlerine ihtiyacı vardır.Bu yapılacak salonların niteliği de önemlidir.Zemin parke ve kaliteli olmalıdır.Isınma ve havalandırma gibi detaylar iyi düşünülmelidir.Altyapıda başarı için önce doğru tesisleşme olmalıdır.Olimpiyatlar,Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarının yolu altyapıdan geçer.

SPOR ÇALIŞTAYI YAPILMALI

Edirne’de biran önce Spor Çalıştay’ı yapılmalıdır. Ben buradan seslenmek istiyorum.Başarı için sporun içinde bulunan her unsurun bu çalıştay da fikirlerini dile getirmeleri gereklidir.Benim kişisel olarak amacım Edirne için doğruların yapılması için çaba göstermek.Üretmeyen hiçbir düşünce başarıya ulaşamaz.Bu konuda yetkililerin gerekli çalışmaları yapacağına inanıyorum.”

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.