Şoförler Odası, görev bölümü yaptı

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda Edirne Şoförler Odası seçimini kazanan Ali Şahin ve ekibi mazbatasını aldıktan sonra görev dağılımını yaptı.  Başkan Şahin, göreve geldikten sonra  herkesi kucaklayacak bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini belirtti.  

Şoförler Odası, görev bölümü yaptı

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda Edirne Şoförler Odası seçimini kazanan Ali Şahin ve ekibi mazbatasını aldıktan sonra görev dağılımını yaptı.  Başkan Şahin, göreve geldikten sonra  herkesi kucaklayacak bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini belirtti.  

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Mart 2018 Salı 12:01
Şoförler Odası, görev bölümü yaptı

                Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını kazanan Ali Şahin yönetimi mazbatasını aldıktan sonra aralarında toplanarak görev dağılımı yaptı.

                Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Şahin, şunları kaydetti, “ Buradan öncelikle tüm esnafımıza 2018-2022 yılına kader devam edecek dört yıllık görev süremizde en iyi şekilde ve tarafsızca hizmet edeceğimiz sözünü verdik. Genel kurulda üyelerimiz bu taleplerimizi yerinde bulup bizlere oylarıyla izin verdiler” dedi

                "GÖREV DAĞILIMI YAPTIK"

                Mazbatamızı aldıktan sonra 9 yönetim ve üç denetim kurulu olmak üzere görev dağılımı için toplantı yaptıklarını belirten Şahin, “ Yaptığımız toplantıda yönetimdeki arkadaşlarımıza “ başkan vekili olmak isteyen arkadaşlarımız Mariobet var mı?” diye sorduk. Bu konuda talep olmadı. Ben Turgay Ağabeyime başkan vekilliği teklifinde bulundum. Benim bu teklifimi yönetimdeki arkadaşlarım da uygun gördüler. Oy birliği ile Turgay Kaplan ağabeyimizi Şoförler Odası  Yönetim Kurulu Başkan vekilliğine  getirdik.

                Denetim Kurulu Başkanlığına  daha önceden görevine devam eden Murat Çim arkadaşım getirildi. Yönetimi mesleğimizin her sektöründen temsilci aldık. Taksici esnaflarımızı temsilen Egemen Fidancı, Kenan Kuleci, Kamyon ve kamyonetleri temsilen remzi Meriç, Hakan Buga, köy minibüsleri ve biçerdöver temsilcileri olarak Mustafa Kulaksız, Yönetim kurulunda ise Özlem Serbes, Turgay Sayan ile Alican Özcan yer almaktadır.  Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla esnaf arkadaşlarımızın da desteği ile meslek arkadaşlarımıza yararlı hizmetler yapacağımı inancındayım” dedi

                "ARKADAŞLARIMIZIN SIKINTILARINI BİLİYORUZ"

                  Seçimler bitti seçimde bize oy atan ve atmayan arasında ayrım yapmaksızın çalıştığımızı kanıtlamak amacında olduklarını belirten Ali Şahin, “Odamıza bağlı tüm esnaflarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Minibüsçülerinizi, Kamyoncularımızın, kamyonetçilerimizin sorunları var. Seçim döneminde arkadaşlarımızın şikayetlerini  dinledik,  o dönemde ihtiyaçların bazılarını çözümledik. Bir kısmını ise seçimden sonra halledeceğiz. Amacımız bütün esnaf arkadaşlarımızın kardeşçe ve bölüşerek yaşamını sürdüren bir esnaf guru olmayı arzuluyoruz. Tüm arzumuz bu” diye konuştu.

                "ORDUMUZA HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIZ"

                Ordumuzun teröristlerle mücadelesini sürdürdüğünü de kaydeden Şahin,” Bu olağanüstü durumda tüm şoför esnafı olarak her türlü  yardımı  yapmaya hazırız. Kan bağışı ve diğer yardımlarda  gereken fedakarlığı göstereceğiz, bundan herkesin emin olmasını  bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde Kızalar ile birlikte  bir kan bağışı kampanyası yapacağız. Afşin’de vatanı için çarpışan subay, astsubay  er ve erbaş  kardeşlerimize ve diğer güvenlik kuvvetlerimize   her zaman gereken yardımı yapacağız, operasyonda  şehit olan askerlerimize  Allah’tan  rahmet geride kalan yakınlarına sabırlar, yaralı  Mehmetçiklerimize ise acil şifalar dileriz. Aslında ateş sadece düştüğü yeri  değil herkesi yakmalı acılar ortak olmalı. temennimiz inşallah en kısa sürede arzuladığımız hedefe ulaşıp bu sırınun hayırlısıyla sonlanmasını temenni ediyoruz” dedi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.