SOĞUK TURİSTLERİ DE VURDU

Bulgar ve Yunan Vatandaşlar soğuk nedeniyle Edirne’ye gelmeyince, Cuma günleri kurulan Ulus Pazarı boş kaldı.

SOĞUK TURİSTLERİ DE VURDU

Bulgar ve Yunan Vatandaşlar soğuk nedeniyle Edirne’ye gelmeyince, Cuma günleri kurulan Ulus Pazarı boş kaldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Aralık 2018 Cumartesi 09:13
SOĞUK TURİSTLERİ DE VURDU

Bulgar ve Yunan vatandaşlar soğuk nedeniyle Edirne’ye gelmeyince Cuma günleri kurulan Ulus Pazarı bu hafta boş kaldı. Pazar esnafları soğuk nedeniyle bazı esnafların tezgah açmaya bile gelemediğini belirtirken, Yunan ve Bulgar vatandaşların yokluğunda pazarda iş yapamadıklarını söylediler.

Bu hafta pazarın kalabalık olmamasını değerlendiren Sosyetik Çorap lakaplı esnaf, “Yunan, Bulgar vatandaşlar bu hafta çok az gelmiş. Dolayısıyla işlerimiz bu hafta durgun. Sabahleyin kardan zor geldik. Bazı arkadaşlarımız da gelemediler. Pazarda insan az var. Pazar esnafı olarak zorlu günler bizleri bekliyor.” Diye konuştu.

Pazar esnafından Can Bahçivanoğulları da, “Bulgar ve Yunan vatandaşlar sayesinde işlerimiz baya iyiydi ama soğuktan ötürü bu insanlar bu hafta haliyle gelmediler. Gelmedikleri zaman ortalık böyle bomboş oluyor. Bu soğuk havalarda onlar gelmediği zaman bitiyoruz ama onlar geldiği zaman her türlü ödemeni yapabiliyorsun.” Dedi.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.