“SORUN DEĞİL ÇÖZÜM MAKAMI OLACAĞIZ”

MHP Kırcasalih Belediye Başkan Adayı Kenan Heleman, Kırcasalih’in ve Kırcasalihlilerin dertlerini çok iyi bildiğini ve bu dertleri çözmek için hizmete talip olduklarını söyledi. Heleman çeşitli konularda projeleri olduğunu ifade ederek, “Çünkü biz sorun makamı değil, çözüm makamı olacağız.” dedi.

“SORUN DEĞİL ÇÖZÜM MAKAMI OLACAĞIZ”

MHP Kırcasalih Belediye Başkan Adayı Kenan Heleman, Kırcasalih’in ve Kırcasalihlilerin dertlerini çok iyi bildiğini ve bu dertleri çözmek için hizmete talip olduklarını söyledi. Heleman çeşitli konularda projeleri olduğunu ifade ederek, “Çünkü biz sorun makamı değil, çözüm makamı olacağız.” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Ocak 2019 Pazartesi 11:15
“SORUN DEĞİL ÇÖZÜM MAKAMI OLACAĞIZ”

Kazanması durumunda şeffaf bir yönetim sergileyeceğini ifade eden Heleman, “Şeffaf bir yönetim uygulayacağız. Her ay halkımızla bir araya gelerek hesap vereceğiz.” dedi. Karşısındaki adaylardan daha faal olduğunu ve hem siyasete hem de sosyal yapıya hakim olduğunu söyleyen Heleman, “Kırcasalih’i hep beraber ayağa kaldıracağız. Kazanacağıma inanıyorum, iddialıyım.” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

MHP Kırcasalih Belediye Başkan Adayı Kenan Heleman, Kırcasalih’in hizmetkarı olmaya talip olduğunu ifade ederek, “Ben Kırcasalih’teki bu geri kalmışlığı projelerimle tersine döndürmeye çalışacağım. Halkımıza hitap eden, ekonomik anlamda rahatlatıcı projelerim var. Bu tür projeleri hayata geçireceğim. Bugüne kadar süregelen bazı yanlışlıklar var. Mesela halkımızın su borçları devasa nitelikte büyümüş durumda. Bu soruna bir çare bulunması gerekiyor. Bu devasa nitelikteki su borçlarının öncelikle silinmesi gerekiyor. Ondan sonra abonman sistemine geçmeyi düşünüyoruz. Daha az miktarlarda peşin olarak temin edeceğiz. Halkımızı sıkıntıya sokmadan bu soruna bir çare bulacağız. Çünkü biz sorun makamı değil, çözüm makamı olacağız. Kırcasalih’in sorunlarını çözmeye geleceğiz. Halkımızla birlikte yöneteceğiz Kırcasalih’i. Ben muhafazakar bir adamım. Çaldırmayacağım, çalmayacağım.” dedi.

“BİZDE NEDEN OLMASIN?”

Heleman, Kırcasalih’te bir göç olayı olduğunu belirterek, “Gençlerimiz iş imkanı olmadığından dolayı, il merkezlerine göç ediyorlar. Bunu tersine çevirmek gerekiyor. Kısa vadede bununla ilgili çözüm önerim; 2 yıllık bir meslek yüksekokulunun Kırcasalih’e kazandırılması gerekiyor. Böyle bir meslek yüksekokulu gelmesi demek, en az bin kişinin burada yaşaması ve yeni iş imkanlarının sağlanması demek. Baktığımızda Çanakkale’nin bütün beldelerinde meslek yüksekokulu var. Bizde neden olmasın?” ifadelerini kullandı.

“HER AY HESAP VERECEĞİZ”

Şeffaf bir yönetim olacaklarını söyleyerek projelerini sıralayan Heleman, “Atıl durumda bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi’miz var. Onu faaliyete geçirmek gerekiyor. Çünkü bizim bölgemiz tarım kesimi. Biz iktidar ortağıyız o açıdan projelerimi gerçekleştirmek daha da kolaylaşacak. Kırcasalih’i tekrar eski zengin dönemine kavuşturmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şeffaf bir yönetim uygulayacağız. Her ay halkımızla bir araya gelerek hesap vereceğiz. Kum ocağı projem var. Kırcasalih’in her yerinde kum var ancak yanlış politikalar sonucu kumumuz heba oluyor. Gelişmekte olan bir bölgeyiz. İnşaat sektörü hızla yayılıyor. Bu kumların değerlendirilmesi gerekiyor. Kepçemiz de var.” şeklinde konuştu.

“KAZANACAĞIM, İDDİALIYIM”

Kırcasalih’in dertlerini çok iyi bildiğini özellikle aktaran Heleman, “Kırcasalih’in insanlarını biliyorum. Halkımızın en ufak bir derdine çare olmaya geleceğim. Kırcasalih’i hep beraber ayağa kaldıracağız. Kazanacağıma inanıyorum, iddialıyım. Çünkü hem hanımımın hem de kendi tarafımdan geniş bir aile yapısına sahibim ve bana sahip çıkıyorlar. Karşımdaki adaylardan daha faalim. Siyasete de hakimim, sosyal yapıya da hakimim, Kırcasalih’in ihtiyaçlarını da biliyorum. Çözüme de ulaştıracağımı biliyorum. Çünkü eski bir siyasetçiyim, kamuda da özel sektörde de çok fazla tanıdığım var. Kırcasalih’in dertlerini bitireceğim.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.