SOSYAL MEDYA ARALARI AÇTI

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırı hakkında, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ayhan Dinç’in sosyal medya’daki yorumu, ortamı gerdi. İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri toplu olarak Dinç’e tepki gösterirken, Ayhan Dinç, ise yaptığı paylaşımın arkasında durdu.

SOSYAL MEDYA ARALARI AÇTI

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırı hakkında, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ayhan Dinç’in sosyal medya’daki yorumu, ortamı gerdi. İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri toplu olarak Dinç’e tepki gösterirken, Ayhan Dinç, ise yaptığı paylaşımın arkasında durdu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Ağustos 2021 Salı 06:05
SOSYAL MEDYA ARALARI AÇTI

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırı hakkında, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ayhan Dinç’in sosyal medya’daki yorumu, gerginliğe neden oldu.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Koyuncu’ya yapılan saldırı sonrası, polis ekipleri kısa sürede saldırıyı yapanı yakalamış ve ismi de basın yoluyla bildirilmişti. Olayın ardından AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ayhan Dinç sısyal medya hesabından “İP İstanbul İl Başkanı  Buğra Kavuncu'ya saldıran kişi, İstanbul İP gençlik kolları üyesi çıkmış. Sayın Meral Akşener "bizi susturamayaksınız" derken, dayakçı üyenizi mi, "susturamayacaksınız"  demiştiniz acaba? Her şeyiniz tiyatro, yalan ve iftira” paylaşımında bulundu.

DİNÇ’E İYİ PARTİ’DEN CEVAP

İYİ Parti Edirne Merkez, Lalapaşa, Süloğlu, Havsa, Uzunköprü, Keşan, İpsala, Enez, Meriç Belediye ve il Genel Meclis üyelerinin ortak açıklaması da yine İYİ Partililer tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Yapılan ortak açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İYİ Parti İstanbul İl Başkanımız Sayın Satuk Buğra Kavuncu’ya yapılan alçak saldırıyı saptırmaya ve hedef şaşırtmaya çalışan piyonlar şunu İYİ bilsinler ki;

Dün yalanlarınıza boğulduğunuz gibi bundan sonrada boğulmaya devam edeceksiniz. Önce twit atıp sonra silenler o twiti görüp sosyal medyada mal bulmuş mağribi gibi paylaşanlardan birisi de AKP Edirne Belediye meclis üyesi çıktı. İsmi Ayhan Dinç!

Sayın Ayhan Dinç partimizin ismini doğru yazmaktan aciz olduğunuz gibi İstanbul İl başkanımız sayın Satuk Buğra Kavuncu’nun ismini bile doğru yazamayacak durumdasın.! Sana üzülüyorum.

Seninle mevkidaş olmak aynı meclisin sıralarını paylaşmak gerçekten çok üzücü. Bir Meclis üyesi önce sorar,araştırır ondan sonra paylaşır. Bu kadar yetersizlikle siz Edirne’ye Edirne insanına hiç bir şey veremezsiniz. Bakınız… Müddei iddiasında ispatla mükelleftir. Aksi halde Müfteridir! 

Eski Türk töresinde yalancıların alınlarına kızgın demir basılır. Gittiği her yerde anlında taşıdığı “yalancı” mühründen dolayı kimse ona itibar etmez. Çünkü o bir yalancıdır. Sizi de buradan ikaz ediyoruz. Yaptığınız paylaşımı aynı puntolarla “özür” dileyerek kaldır. Aksi halde siz bir müfteri olarak anılacaksınız ve bu konu ile ilgili her türlü hakkımızı Türk adaleti önünde arayacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bu arada Ayhan Dinç’in açıklamayı ilk yaptığında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı’nın ismini İsmail Buğra Kavuncu olarak yazmasına da tepki gösteren İYİ Partililer, “İstanbul İl başkanımız sayın Satuk Buğra Kavuncu’nun ismini bile doğru yazamayacak durumdasın” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Dinç ise bunun üzerine paylaşımında ismi düzelterek yayına devam ettiği görüldü.

Açıklamaların birbirini kovaladığı sosyal medyada herkesin şaşkınlıkla izlediği tartışmanın, daha nerelere gideceği ise merakla bekleniyor.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.