“SOSYAL MEDYADA GENÇLERE ULAŞIYORUZ”

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında sosyal medyayı aktif olarak kullanmaları konusunda, “Sosyal medyayı Edirne’de en iyi kullanan partilerden biriyiz. Bizim önemli bir hedef kitlemiz; gençler. Sosyal medya üzerinden, sürekli olarak gençlerimize ulaşmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“SOSYAL MEDYADA GENÇLERE ULAŞIYORUZ”

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında sosyal medyayı aktif olarak kullanmaları konusunda, “Sosyal medyayı Edirne’de en iyi kullanan partilerden biriyiz. Bizim önemli bir hedef kitlemiz; gençler. Sosyal medya üzerinden, sürekli olarak gençlerimize ulaşmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Mart 2019 Salı 08:28
“SOSYAL MEDYADA GENÇLERE ULAŞIYORUZ”

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını gazetemize değerlendirdi. İriş, gittikleri her yerde büyük teveccüh ve sevgiyle karşılandıklarını söyleyerek, seçim çalışmalarının çok iyi gittiğine değindi. İriş, seçim çalışmaları konusunda sosyal medyayı da aktif olarak kullanmaları konusunda, “Sosyal medyayı Edirne’de en iyi kullanan partilerden biriyiz. Bizim önemli bir hedef kitlemiz; gençler. Sosyal medya üzerinden, sürekli olarak gençlerimize ulaşmaya çalışıyoruz.” dedi.

“HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ ÇOK YÜKSEK”

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını değerlendirerek, “Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Halkımızın teveccühü çok yüksek. Hangi mahalleye, hangi esnafa gitsek; güleryüzle, sevgiyle, heyecanla karşılıyorlar bizi. Aynı zamanda desteklerini de beyan ediyorlar. Edirne’miz için bu seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Tabii ki daha sonrasında da güzel ve hizmet dolu bir 5 yılı yaşamayı ümit ediyoruz. Saadet Partisi olarak, Edirne’miz için altyapı problemlerinin kalmadığı, engelli vatandaşlarımızın rahat yaşadığı, yaşanabilir bir Edirne’nin kurulabildiği, ticari potansiyeli ortaya çıkartılmış, şehrimiz insanlarının refah seviyesinin yükseltildiği bir Edirne hayal ediyoruz. Bunun için projelerimiz hazır. Çalışmalarımız son güne kadar son sürat devam edecek. Programımız ona göre yapıldı. Akşamları mahalle ziyaretlerimizi yapıyoruz. Gündüzleri ise daha çok kurum, kuruluş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda tanıtım faaliyetlerimiz sosyal medya üzerinden devam ediyor. Tanıtım projelerimiz var, proje kitapçıklarımız var, diğer taraftan billboardlarda afiş çalışmalarımız var. Halkımıza kendimizi tanıtmaya çalışıyoruz. Saadet Partisi ve adayı olarak halkımıza neler vaat ettiğimizi anlatmaya çalışıyoruz. İnşallah Edirne halkımıza, ‘Güvenilir Başkan, Güvenilir Yönetim’ sağlamak istiyoruz.” dedi.

“SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN GENÇLERİMİZE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ”

İriş, özellikle sosyal medyayı çok aktif kullanarak gençlere hitap etmek istediklerini söyleyerek, “Saadet Partisi bundan önce de, şu anda da teknolojiyi en iyi kullanan partilerden birisi. Aldığımız bilgilere göre, sosyal medyayı Edirne’de de en iyi kullanan partilerden biriyiz. Bizim önemli bir hedef kitlemiz, gençler. Çünkü gençlerin zihinleri ve gönülleri daha berrak. Yaşları ilerlemiş büyüklerimizin, bir siyasi geçmişleri, gönül vermiş oldukları partiler var. Dolayısıyla tarafsız düşünmeleri gençlere göre biraz daha zor. Ama gençlerimizin siyasi anlamda zihinleri tertemiz. Dolayısıyla Edirne’miz için daha iyisini seçme konusunda yüksek bir potansiyele sahipler. Sosyal medya üzerinden, sürekli olarak gençlerimize de ulaşmaya çalışıyoruz. Gençlerimizle alakalı olarak Edirne’mizde güçlü projelerimiz var. En başta madde bağımlılığı konusunda önleyici tedbirler alma noktasındaki projelerimiz olmak üzere, sosyal ve kültürel aktivite konusunda gençlerimize hitap edecek birçok projemiz bulunuyor. Edirne açısından çok önemli bir spor dalı olan yağlı güreş konusunda, Yağlı Güreş Okulu çalışmalarımız da olacak.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.