SÜLOĞLU'NUN GÜREŞÇİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Süloğlu Belediyesi tarafından Süloğlu’nda yetişen ve yıl içerisinde hem ulusal hem de uluslararası başarı sağlayan güreşçileri ve aileleri kahvaltıda bir araya geldi.

SÜLOĞLU'NUN GÜREŞÇİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Süloğlu Belediyesi tarafından Süloğlu’nda yetişen ve yıl içerisinde hem ulusal hem de uluslararası başarı sağlayan güreşçileri ve aileleri kahvaltıda bir araya geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
02 Ağustos 2022 Salı 06:00
SÜLOĞLU'NUN GÜREŞÇİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Süloğlu adına yıl içerisinde katıldıkları müsabakalarda başarı sağlayan  21 sporcu ve aileleri kendileri adına düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Süloğlu Barajında gerçekleştirilen kahvaltı programına Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Belediye Meclis Üyeleri veantrenörler katıldı. Türkiye ve uluslararası müsabakalarda başarı gösteren güreşçilerimizin başarılarının arkasındaki en önemli etkenin aileleri ve antrenörleri olduğunu söyleyen Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, sporcuları tebrik etti.

Sporun disiplin ve fedakârlıkistediğini belirten Başkan Ormankıran, “ Bu alana baktığımızda belki de nüfusu bizden kat be kat fazla olan birçok ilçede başarılı sporcu sayısının bu kadar olamayacağını düşünüyorum. Güreş kolay bir spor dalı değil, bu kadar başarı sağlamakta hiç kolay değil. Ve bu yıl Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde de ilçemizi gururlandıran büyük bir başarı sağladık. Burada en başta sizleri yetiştiren ailelerinizin, değerli antrenörlerimizin,çok büyük katkısı var.Ayrıca bu son zamanlardaki başarımızın da en büyük destekçisi her zaman her konuda olduğu gibi ilçe Kaymakamımız Sayın Özgür Kaya’dır. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bize gurur yaşatıyorsunuz, Süloğlu’muz belki küçük olabilir ama sizlerle çok büyük anlam kazanıyor, çok büyük olduğunu gösteriyor. Süloğlu’muzun güzel ismini Türkiye’nin her yerinde gururla, iftiharla taşıyorsunuz. Birçoğunuzun göğsünde ay yıldız var ülkemizi temsil ediyorsunuz. Sizlerle bir kez daha gurur duyuyoruz. Başarılarınız daim olsun. Birliğimiz Gücümüz, Gücümüz Başarı olsun” dedi.

Yıl boyunca düzenlenen ulusal ve uluslararası organizasyonlarda, Süloğlu’nu temsil eden güreşçilere belediye meclis üyeleri hediyelerini takdim ederek, fotoğraf çektirdiler.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.