Tarım Arazisi Satılacak

Çanakkale Ezine'de 4.477 m² tarla icradan satılacak.

Tarım Arazisi Satılacak

Çanakkale Ezine'de 4.477 m² tarla icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Nisan 2021 Cumartesi 14:50
Tarım Arazisi Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Ezine İlçe, 163 Ada, 23 Parsel, Körüktaşı Köyü Ilıca Civarı Mevkiindedir. Tapuda "TARLA" vasfında olup 4.477,90 m2 (0ada 102 parsel olan taşınmaz tapudaki değişiklikle 163 ada 23 parsel şeklinde yenilenmiştir) Taşınmaz konumu itibariyle köy merkezine kısmen uzak mesafededir. Köy merkezine uzaklığı yaklaşık olarak 1,5 km civarındadır. Parselin yolu vardır. Parselde sulama imkanı olmayıp kuru tarım arazisidir. Parsel düz ve düze yakın eğilimli yapıda olup makinalı tarıma elverişli, killi-tınlı toprak yapısındadır. Parselin mevcut durumu kapama zeytinliktir. Parselin etrafındaki parsellerde de yoğun şekilde zeytin yetiştiriciliğinin yapıldığı gözlenmiştir. Parseldeki zeytin ağaçlarının budama ve bakımlarının yapıldığı ve parselde mevcut bulunan zeytin ağaçlarının sezon itibariyle hasadı gelen 5-10 yaş arası ağaçlardan oluştuğu gözlenmiştir.

Tahmini bedeli  89.558 ₺ olan taşınmazın ihalesi, EZİNE HÜKÜMET KONAĞI / EZİNE ADLİYESİ / EZİNE İCRA MÜDÜRLÜĞÜ KALEMİ'nde, 11/05/2021 günü, saat 14:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.