TARIMA ‘EMEK’ VERİYOR!

Edirne’nin makine ve ekipman anlamında en büyük satış noktalarından biri olan Emek Tarım, üreticinin yanında olmaya devam ediyor. Emek Tarım’ın Sahibi Cemil Baha Dilan, üreticiye destek olabilmek adına birçok kampanya düzenlediklerini ifade etti.

TARIMA ‘EMEK’ VERİYOR!

Edirne’nin makine ve ekipman anlamında en büyük satış noktalarından biri olan Emek Tarım, üreticinin yanında olmaya devam ediyor. Emek Tarım’ın Sahibi Cemil Baha Dilan, üreticiye destek olabilmek adına birçok kampanya düzenlediklerini ifade etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Şubat 2019 Perşembe 09:02
TARIMA ‘EMEK’ VERİYOR!

Dilan, kur farkındaki değişimden dolayı başta Bulgaristan olmak üzere birçok ülkeye makine ve ekipman satışı yaptıklarını da belirtti. Dilan tarım market hayalini gerçekleştirerek Edirne’yi tarımda Balkanların merkezi yapmak istediğini söyledi.

“EMEK TARIM OLARAK EMEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Emek Tarım’ın Sahibi Cemil Baha Dilan, tarımda iyi verim ve kaliteli ürün alabilmek için modernizasyon yapmanın şart olduğunu söyleyerek, “Tarımı geliştirme adına, biz de Emek Tarım olarak elimizden gelen her şeyi ortaya koymaya hazırız. Üreticimize makine ekipmanını modernize etme yönünde her türlü desteği vermeye hazırız. Yenilik olmadan gelişim olmaz, gelişim olmadan büyüme olmaz. İmkanı olmayan çiftçilerimize yönelik kampanyalarımız var. Bu kampanyalar kapsamında üreticilerin elindeki 2. el malzemeleri alarak yerine sıfırını vererek farklı ödeme seçenekleri sunuyoruz. Türkiye ve Edirne tarımının gelişmesi adına her türlü çalışmayı yapıyoruz. Emek Tarım olarak bu işe emek vermeye devam edeceğiz. Emek Tarım olarak her daim üreticilerle beraberiz. Teknolojik gelişmeleri üreticimize daha iyi aktarabilmek adına, Trakya başta olmak üzere ülkenin değişik yerlerinde düzenlenen fuarlara katılım gösteriyoruz. Bu fuarlarda üreticilerin taleplerine yönelik makine ve ekipmanları inceliyoruz. Emek Tarım olarak sadece satışı düşünmüyoruz. Bizim için satış kadar, satış sonrası hizmette önemli. Bir üretici, bir ekipmanı aldığında bu ürünlerde sıkıntı yaşamaz. Her sattığımız ürünün arkasındayız.” dedi.

“TARIM MARKET KURMA HAYALİMİZ VAR”

Dilan, Edirne’ye bir tarım market kurmayı hayal ettiklerini belirterek, “Malum yaşanan kur farkından dolayı Bulgaristan ve Yunanistan’a oranla bizim makine ekipmanımız daha ucuz hale geldi. Bu nedenden dolayı hem ikinci el hem de sıfır ürünlerde Bulgaristan başta olmak üzere komşu ülkelerimizin tamamına satış yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl ticaret hacmimizin büyük bir bölümünü yurtdışına yaptık. Edirne’den para götüren değil, Edirne’ye para getiren bir tarım kuruluşuyuz.  Bizim de kendi işimizle alakalı hayallerimiz var. Hem işimizi hem de Edirne’mizi geliştirme adına en büyük hayalimiz, büyük ve kapalı bir alanda tarım market kurmak istiyoruz. Bunu başararak Edirne’yi Balkanların tarım merkezi yapmak istiyoruz. Edirne gibi bir tarım şehrine bir şeyler katabilirsek çok daha fazla mutlu olacağız.” ifadelerini kullandı. 

Kerem Filiz
 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.