Tekirdağ Çorlu'da 3+1 daire satılacak

Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Nusratiye Mahallesi, 2046 ada, 5 parselde bulunan 9709,72 m2 yüzölçümlü arsa üzerinde kurulu olan binalardan F Blok, 1.kat, 7 nolu, 76/9710 arsa paylı, mesken vasfındaki taşınmaz icra yoluyla satılacak.

Tekirdağ Çorlu'da 3+1 daire satılacak

Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Nusratiye Mahallesi, 2046 ada, 5 parselde bulunan 9709,72 m2 yüzölçümlü arsa üzerinde kurulu olan binalardan F Blok, 1.kat, 7 nolu, 76/9710 arsa paylı, mesken vasfındaki taşınmaz icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Temmuz 2021 Perşembe 16:27
Tekirdağ Çorlu'da 3+1 daire satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,Taşınmazın fiili adresinin; Hürriyet Mahallesi, Atılım Sokak, Terrace Evleri Sitesi, F blok, No:12/F kat:1, daire: 7 Çorlu/Tekirdağ. İmar durumu; Emsal: 2, hmax: Serbest yapılaşma şartına tabii olup; konum itibariyle Atılım Sokak, Kemaller Caddesi ve Erim Sokak arasındaki bölgede yer almaktadır. Altyapı hizmetlerinden faydalanan bir konumda yer alan taşınmaz, bölgenin ana arteri durumunaki Çamlıbel Caddesine yaklaşık 300 m, Adnan Doğu Caddesi'ne yaklaşık 500 m ve D-100 Çorlu Karayoluna yaklaşık 900 m mesafede bulunmaktadır. Nusratiye mahallesi, 2046 ada, 5 parsel; Emlak konutlarının arka tarafında (kuzeyinde) kalmakta olup; yapılaşma, alt-üst yapı olanakları ve çevresel gelişmenin nispeten daha az olduğu bir lokasyondadır. Fiili durumda Çorlu'da Emlak Konutları olarak bilinen konum; sosyo-ekonomik açıdan gelir düzeyi yüksek insan gruplarının daha çok mesken olarak tercih ettiği bir yerleşim alanıdır. İhale konusu taşınmaz 6 bloklu içerisinde kapalı yüzme havuzu, sosyal tesisler, güvenlik , kapalı otoparkın bulunduğu Terrace Evler adlı site içindedir. Yapı ruhsat tarihi 02/11/2007, yapı kullanma izin belge tarihinin de 25/07/2017 olduğıu görülmektedir. Taşınmazın bulunduğu F bloğun da dış cepheleri ısı yalıtımı uygulamış dış cephe boyası ile boyalıdır. Sitede ilk yapı ruhsatı 2017 yılında alınmasına rağmen inşaat çeşitli zamanlarda durma noktasına gelmiş, inşaat çalışmaları çok yavaşlamıştır. İhaleye kon bağımsız bölüm F Blokta 1.normal katta meskenin dış kapısı çelik, iç kapıları ahşap pres doğrama şeklindedir. 3+1 özelliğine sahip olan meskende 3 oda, salon, hol, mutfak, banyo ve wc bulunmaktadır. Hol ve mutfağın zemin kaplaması seramik, salon ve odaların zemini laminat parke ile kaplıdır. Mutfakta granit mermer tezgah, dolaplar ve ankastre ürünler mevcuttur. Banyoda duş kuveti, duşakabin, alafranga klozet taşı ve Hilton lavabo bulunmaktadır. Mesken brüt 136,87 m2 kapalı kullanım alanına sahiptir. İşbu bilgiler Çorlu İcra Hukuk Mahkemesi'nin 2019/737 esas sayılı dosyasına sunulan bilirkişi raporundan alınmıştır

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.