TEKRAR KAZANDILAR!

TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Edirne İl Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimleri dün Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Mevcut Başkanlar Elmas Aslan ve Serkan Üner’in listeleri yeniden ipi göğüsledi.

TEKRAR KAZANDILAR!

TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Edirne İl Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimleri dün Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Mevcut Başkanlar Elmas Aslan ve Serkan Üner’in listeleri yeniden ipi göğüsledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Şubat 2019 Perşembe 09:05
TEKRAR KAZANDILAR!

TOBB Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Edirne İl Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimleri dün Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Sarı listeyle giren Mevcut Başkan Elmas Aslan ve beyaz listeyle seçime giren Şenay Yorulmaz İl Kadın Girişimciler Kurulu seçimlerinde yarıştı. 41 üyeden 39’unun oy kullandığı seçimi 23 oy alarak, 16 oy alan rakibini geride bırakan Mevcut Başkan Aslan’ın listesi kazandı.  Edirne İl Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimleri ise tek listeyle gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde Mevcut Başkan Serkan Üner’in listesi kazandı.

ASLAN: “SÖYLEMDEN ZİYADE EYLEM GEREKİYOR”

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt seçim salonuna gelerek adaylara başarılar diledi ve bir konuşma yaptı. Sonrasında konuşan Mevcut Başkan Elmas Aslan, “Bugün hepimiz için çok önemli bir gün. Seçimin tüm kadın girişimcilerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Kadın girişimciler ekonomiye yön veren kişilerdir. Bizlerin amacı bir rol model olabilmektir. Benim iş yerimde şu anda çalışan 55 kişiden 40’ı kadın. Kadınları evden çıkartmak, ekonomiye yön vermek ve birlik beraberlik içerisinde olmak için bunu yapıyoruz. Söylemden ziyade eylem olarak kadınların elinden tutarsak çok daha fazla yok alacağımızı düşünüyorum. Köylerdeki göçü önlemek adına açmış olduğumuz Kırsalın Doğal Pazarı, köydeki kadınlarımıza oldukça faydalı oldu. Tekrardan seçimin hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORULMAZ: “ADİL VE GÜZEL BİR SEÇİM OLACAK”

Beyaz listeyle seçime katılan Şenay Yorulmaz ise, “Öncelikle bir kadın girişimci olarak bu seçimin tüm kadın girişimcilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Adil ve güzel bir seçim olacak. Edirne için çok güzel projelerimiz var. Kazanırsak bunları yapmak için tüm kadın girişimcilerimizle birlikte mücadele edeceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde Mevcut Başkan Aslan’ın listesi seçimi 23 oy alarak kazandı. Aslan’ın listesi şu isimlerden oluştu:
Asil Üyeler: Elmas Aslan, İlknur Özcan, Nükhet Uzunismail Su, Muradiye Akcan, Nuray Yılmaz Geldi, Pakize Eraslan ve Aycan Algur
Yedek Üyeler: Sabiha Dere, Nazan Balaban, Arzu Yalçın, Bilge Uysal, Mine Güçlü, Arzu Alamut ve Nazlı Gözde Kılıç

ÜNER’İN LİSTESİ KAZANDI!

TOBB Edirne İl Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimi ise tek listeyle gerçekleşti. Mevcut Başkan Serkan Üner tek listeyle girdiği seçimde tekrar başkan seçildi. Üner yapmış olduğu açıklamada, “Geçen dönem başkanlığını yürütmüş olduğum Edirne Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığını bu dönemde de devam ettireceğim. Tek listeyle seçime gidiyoruz. Bu da arkadaşlarımızın bize olan güvenini gösteriyor. Bunu bana layık gördükleri için onlara tekrar teşekkür ediyorum. Genç girişimciler olarak bu dönemki hedefimiz, tüm ilçelerle birlikte yurtiçi ve yurtdışı programlarla girişimciliğe insanları özendirmek olacak. Bir ülkenin kalkınması için öncelikle yatırımların yapılması gerekiyor. Biz de buna ön ayak olmak adına elimizden geldiğince programlar düzenleyerek teşvikte bulunacağız.” şeklinde konuştu.

Üner’in listesi şu isimlerden oluştu:
Asil Üyeler: Serkan Üner, Olgun Bulut, Mert Seyyar, Volkan İnci, Emrah Serin ve Serkan Bilgin
Yedek Üyeler: Erdi Ertek, Cumhur Gökçen, Berfim İba, Tuğba Cansu Gökgöl, Gamze Kartal ve İdil Taşkın

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.