TERCAN, "GÜLE GÜLE GİT SAYIN VALİM"

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Valiler Kararnamesi ile Batman'a atanan Vali Ekrem Canalp'e yeni görev yerinde başarılar diledi. Tercan,  "Sayın Valim; Güle güle git, hakkınızı bize helal et… Bizim sizde hakkımız varsa helal olsun… Yolunuz, bahtınız açık olsun, Allah yönünüzü şaşırtmasın! Kalbinizi doğruluktan haktan ve hakikatten ayırmasın… Rabbim yar ve yardımcınız olsun." dedi.

TERCAN, "GÜLE GÜLE GİT SAYIN VALİM"

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Valiler Kararnamesi ile Batman'a atanan Vali Ekrem Canalp'e yeni görev yerinde başarılar diledi. Tercan,  "Sayın Valim; Güle güle git, hakkınızı bize helal et… Bizim sizde hakkımız varsa helal olsun… Yolunuz, bahtınız açık olsun, Allah yönünüzü şaşırtmasın! Kalbinizi doğruluktan haktan ve hakikatten ayırmasın… Rabbim yar ve yardımcınız olsun." dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Mayıs 2022 Cumartesi 06:10
TERCAN, "GÜLE GÜLE GİT SAYIN VALİM"

Geçtiğimiz günlerde Valiler Kararnamesi'nin Resmi gazete'de yayımlanmasının ardından 20 ilin valisi değişmişti.  Kararnameye göre, yaklaşık 3,5 yıldır Edirne’de görev yapan Vali Ekrem Canalp, Batman Valisi olarak atandı.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Vali Ekrem Canalp'in, Göreve geldiği günden bugüne kadar, proje ürettiğini, eksik kalan projeleri tamamladığını ve Edirne'ye bir çok eser kazandığını belirterek şunları kaydetti:

"Kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun, kim ne düşünürse düşünsün, kim ne söylerse söylesin.. Edirne'nin sorunlarını sırtlayıp götüren, çalışkan, dürüst, ilkeli, disiplinli bir Vali...

Edirne İlinin, İlçelerinin, Beldelerinin, Köylerinin sorunlarını gidermek için 7/24 saat çalıştı… Herkesin sıkıntısını gidermek için babalık görevi yaptı, derdi olanların dertlerine merhem oldu…

Koronavirüsü ile şanı büyük ve amansız mücadele etti…

"SAYIN VALİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN…"

Biz siyasetle uğraşan kişiler olarak; her şeyi görüyoruz, duyuyoruz, takip ediyoruz. Onun için diyorum ki, Sayın Valim Allah sizden razı olsun…

Edirne İlimizin Valisi Sayın Ekrem Canalp; Edirne için büyük bir şans olduğu bir gerçek. Makam sahibi olabilir, bol paranız, yatınız katınız olabilir ama kimseye faydanız yoksa bırakınız Vali olmayı siz gerçek anlamda koskoca bir “HİÇ” siniz.

Edirne Valimiz Sayın Ekrem Canalp; Edirne ilimiz ile bütünleşmiş, özdeşleşmiş, hizmet etmek için dur-durak bilmeyen, saat mefhumu gözetmeyen, çalışmayı, hizmet etmeyi ibadet sayan koca yürekli bir devlet…

"ÇOCUKLA-ÇOCUK, BÜYÜKLE-BÜYÜKTÜ…"

Edirne Valimiz Sayın Ekrem Canalp; Kimseye zararı dokunmayan, Herkese faydası olan, Kimseyi üzmeyen, Hep doğrudan yana olan, Doğruları konuşan, Üç-beş kuruş menfaat uğruna inandığı değerlerden taviz vermeyen, Çocukla-çocuk, Büyükle-büyüktü…

Bir vali düşününki; kimsesiz ve yetim çocuklara baba, fakire-fukaraya çare, mazlumlara, boynu büküklere, mağdurlara merhamet.. Çünkü o yıldızlar gibi hep karanlıkta ortaya çıkıyordu!

Fakirin-fukaranın hakkına tenezzül etmeyen..

Devlet-millet malına, kul hakkına eli değmemiş..

O eli tutuğumuzda elimizin kirlenmediği..

Asil ruhlu, erdemli..

Adam gibi adam…

Gönlü-kalbi-ruhu merhametli..

İmanı ile bütünleşmiş..

Temiz bir yürek, namuslu ve şerefli bir Vali…

Benim nazarımda; Sayın Ekrem Canalp Valimiz; nefsini, ben duygusunu, kibiri, gururu ayaklarının altına almış temiz bir Devlet Adamıdır.. Türkiye genelinde ilk beşe girecek ahlak abidesidir.

Sayın Ekrem Canalp Valimiz; İyi arkadaş, iyi dost aklından hiç kötülük geçirmeyen, her şeyin farkında olup iyiliği tercih edendir... Kalbin gibi kalplerde ol hep... Allah, yakınlığına alıştığın kalbin yokluğunu göstermesin...

Zarafetin, kibarlığın, saygının, adabın bizzatı kendisidir! Biz, siz, hepimiz Sayın Valimizin müptelasıyız. Sayın Valimiz muhteşem bir detay. İyi ki var.

Bir insana "Eksik olma" demek ne kadar güzel bir ifade, değil mi? “Eksik olma" Sayın Valim! Çünkü varlığın çok güzel...

Kaliteli insanlara denk gelsin hayatınız. Nerde nasıl davranacağını bilen, karakteri sağlam olan ve sizi el üstünde tutan insanlar. Sadece iyi günde varlığını belli edip kötü günde yok olmayan, sözünün eri olan insanlar. En önemlisi varlığı hayatınız da belli olan insanlar.

İnsanı insan yapan, yüzüne güzellik katan ve onu sevdiren tek şey kalbinin temizliğidir. Yoksa hepimiz aynıyız, etten ve kemikten oluşmuş bedenleriz. Bizi birbirimizden ayıran tek şey kalplerimizin özelliğidir. Kalbi, gönlü, ruhu güzel olan Sayın Ekrem Canalp Valimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

"GÜLE GÜLE GİT, HAKKINIZI BİZE HELAL ET…"

Önemli olan giderken, geride böyle güzel bir hoşsa da ve eser bırakmak değil mi?

Allah! Yolunuzu ve yönünüzü şaşırtmasın! Kalbinizi doğruluktan haktan ve hakikatten ayırmasın!

Gel de duygulanma... Son zamanların en güzel, en içe dokunan, en yürek sızlatan ve en boğaz düğümleyen haberi. Devlet olmak bu. Bu müşfik devletin valisi olmak bu. Yetimi, öksüzü koruyan, gözeten "devlet" ebedî olsun. Helal olsun, Örnek olsun. Allah razı olsun.

Sayın Valim; Güle güle git, hakkınızı bize helal et… Bizim sizde hakkımız varsa helal olsun… Yolunuz, bahtınız açık olsun, Allah yönünüzü şaşırtmasın! Kalbinizi doğruluktan haktan ve hakikatten ayırmasın… Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Yeni görevinizde başarılar diliyor, saygılar sunuyorum…"

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.