TERCAN, “HER YERDEYİZ HER GÖNÜLDEYİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “MHP, 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde üzerine düşen her neyse fazlasıyla yerine getirecek ve Edirne’den Milletvekili çıkaracaktır” dedi.

TERCAN, “HER YERDEYİZ HER GÖNÜLDEYİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “MHP, 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde üzerine düşen her neyse fazlasıyla yerine getirecek ve Edirne’den Milletvekili çıkaracaktır” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Temmuz 2022 Pazartesi 06:00
TERCAN, “HER YERDEYİZ HER GÖNÜLDEYİZ”

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı yazılı açıklamada seçimlerin ittifak ruhunun bir kenara bırakılacağı anlamına gelmediğini vurgulayarak, “MHP ve AK Parti arasındaki seviyeli, saygılı ve kararlı duruş bu seçimlerde de korunacaktır” dedi.

Tercan açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kurum ve kurallarıyla yerleşip kökleşmesi için MHP'nin verdiği destek, üstlendiği sorumluluk, gösterdiği açık tavır, samimiyet ve sürekliliğini koruyacaktır. Bugünkü muhalliflerde, “İktidar iş başından gitsin… Cumhur İttifakı dağılsın da ülkede birlik ve beraberlik ruhu bozulursa bozulsun. Türkiye tehlikeye girerse girsin! Aanlayışı hâkimdir.

Oysa ki… Büyük başak tarlaları, alev alev yanarkan, su taşıyıp söndürme yerine, tarla sınırı tartışması yapmak o tarlaların tamamının yanması demektir.  Cumhur İttifakının yaptığı yanan tarlayı söndürmektir. Bu ittifakı kabullenemeyenler tarlanın tamamının yanmasını isteyen akıl fukaralarıdır.

Davran ey Türk oğlu! Davran artık! Elde ne harcanacak Rumeli, ne Macar ülkeleri, ne Irak, ne Filistin, ne Mısır, ne Trablus, ne Tunus, ne Cezayir, ne de Kırım ve Kafkas kaldı. Elde kalan son vatan parçasıdır.  Bir vatansever gibi davran.. Gayrete gel!... Çalışmaya koyul. Eski günler yeniden doğsun! Zafer ve şan bayrakları ufuklara doğru yeniden açılsın. Her şeyin üstünde Büyük Türkiye, bizim bahtiyar Türkiyemiz yükselsin.

Mevzubahis olan vatansa gerisi teferruat olmalıdır. Siyaset, ekonomi vb. Hepsi sonra gelir. Önce vatan! Vatanın yoksa özgürlüğün ve namusun yoktur. Bunun içindir ki; konu Ülke çıkarları ve Türkiye olduğu zaman milletçe birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bunu kimse aklından çıkartmasın!

Çalışacağız, çabalayacağız; çağıracağız, çağlayacağız, sular seller gibi coşacağız; azmedeceğiz, sabredeceğiz; emek vereceğiz, mücadele edeceğiz, mutlaka başaracağız! Teşkilatlarımız ve üyelerimiz ile yeni bir zafere hep birlikte imza atacağız. 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde ipi göğüsleyecek Cumhur İttifakı olacaktır.  Hiç kimsenin şüphesi olmasın.. Çünkü; Her yerdeyiz, her gönüldeyiz.”

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.