TERCAN, “SIRADAN BİR SİYASET HESABINDA DEĞİLİZ”

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Sıradan bir siyaset hesabında değiliz. Bizim davamız ''Beka'' davasıdır” dedi.

TERCAN, “SIRADAN BİR SİYASET HESABINDA DEĞİLİZ”

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Sıradan bir siyaset hesabında değiliz. Bizim davamız ''Beka'' davasıdır” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Nisan 2022 Pazartesi 06:10
TERCAN, “SIRADAN BİR SİYASET HESABINDA DEĞİLİZ”



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yaptığı yazılı açıklamada, ülkemizin içten ve dıştan saldırı altında olduğunu ileri sürerek,  buna izin vermeyeceklerini vurguladı. Türk Milletinin muhakkak selamete çıkartılacağını dile getiren Tercan, “Allah’a şükürler olsun ki; Cennet yurdumuzda; Yağ ve şeker yokluğundan çok, olmayan şerefini yağa ve şekere stoklamış hain tüccar bolluğu var” şeklinde konuştu.
İnandıklarını ve bu nedenle de kazanacaklarını vurgulayan Tercan, haklı olduklarını ve bu nedenle de zafere ulaşacaklarını dile getirdi.
Tercan, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Milli bekayı duyunca yüzü asılanlar, ülkemizi hedef alan vahim tehditlerin içimize kadar sızmış kalıntılarıdır. Cumhur İttifakı, sadece bir seçim ittifakı olmayıp Türkiye'ye yönelik iç ve dış kaynaklı hasmane girişimler karşısında milli ve ahlaki duruş ve bu çerçevede sürdürülecek tarihi bir birlikteliktir.  Milli beka denildi mi keyfi kaçanlar, Türk ve İslam’ın karşısındaki çetin ve dehşet verici tehlikeleri görmezden, duymazdan, bilmezden gelen yabancı uzantılarıdır. Zalimlerin hedefi Türkiye’dir, Türk milletidir. Dün böyleydi, bugünün yalın gerçeği de budur. Zaman değişip aktörler farklılaşsa da, tehdit aynıdır, senaryo aynıdır, oyun aynıdır, hesap aynıdır, komplo aynıdır, saldırılar tıpa tıp birbirine benzemektedir.
PKK/PYD/YPG/FETÖ’nün kanlı, kahpe ve kiralık tetikçi olarak seçilmesi vahşetin küresel elebaşlarına nüfuz etmiş Türk ve İslam düşmanlığının yegâne sebeplerinden birisidir. Türkiye’yi yıkmak istiyorlar, yıktırmayacağız. Türk milletini bölmek istiyorlar, böldürmeyeceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, tek yürek, tek bilek, tek nefes halinde Türk Milletinin gücünü dosta da düşmana da göstereceğiz. Şer ve zillet emeller şunu iyi bilsin: Sakın aldanmayın. Yanlış hesap yapmayın. Hesap hatasının bedelini Malazgirt’te, Mohaç’ta, İstanbul’un Fetih’inde ödediniz.
Müslüman Türk’e kefen biçmenin bedelini Çanakkale’de, Anafartalar’da, İzmir’de ödediniz. O günkü ruh ölmedi, bugün MHP'de  yaşıyor.  Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si, yancıları ve perde arkasındaki HDP Türkiye’yi ekonomik kriz bahanesi ve siyasi bir manevrayla, demokrasi sosuna bandırılmış bölünmeye götürmektedir. Bu plan 4 parçalı PKK devletinin kilometre taşıdır. Müsade edilmez. Hevesiniz boşuna, çabanız beyhudedir. İhanet çemberi ve kuşatma mutlaka kırılacaktır. Türk milleti mutlaka selamete çıkarılacaktır.
Bu ülkede, zillete müsaade etmeyeceğiz. Hainlere hain emellere ortam açmayacağız, fırsat vermeyeceğiz. Türkiye büyük bir ülke. Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi geleceğin mimarı. Bugüne de sahip çıkacak, yarına da sahip çıkacak. 
PKK/HDP ile kol kola yürüyenlerden utanıyoruz. Şehit ailesine küfredenlerden utanıyoruz. Vatan toprağına ''Kürdistan'' diyenlerin karşısında susanlardan utanıyoruz. Türkiye'yi Batı'ya şikayet edenlerden utanıyoruz. Ekmeğini yediği toprağına ihanet edenlerden utanıyoruz. Atatürkçü maskesi arkasında Atatürk'e düşmanlık edenlerden utanıyoruz. Kahraman Türk askerine Lejyoner diyen ruhsuzlardan utanıyoruz. Türkiye Kıbrıs'tan çıksın, Türkiye Suriye'den çekilsin diyen ihanet baykuşlarından utanıyoruz. HDP-PKK, CHP ile işbirliği içinde. Atatürk'ten geçinen Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimi Atatürk’ün ve Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaktadırlar. Türk Vatanı için canını vereceğine adım gibi inandığım vatansever CHP'lileri uyanışa davet ediyorum!”
Yavuz Göktaş
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.