TEŞKİLAT, SANDIK BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

AK Parti Edirne İl teşkilatı, sandık başkanları ile tanışma ve değerlendirme toplantılarının ilkini Şükrüpaşa Mahallesi’nden başlattı.

TEŞKİLAT, SANDIK BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

AK Parti Edirne İl teşkilatı, sandık başkanları ile tanışma ve değerlendirme toplantılarının ilkini Şükrüpaşa Mahallesi’nden başlattı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Kasım 2021 Pazartesi 06:13
TEŞKİLAT, SANDIK BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

AK Parti sandık başkanları ile tanışma ve değerlendirme toplantılarının ilki Şükrüpaşa Mahallesi’nde bir tesiste gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan, AK Parti Merkez Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Edirne Şükrüpaşa Mahalle Başkanı Mehmet Demir ve ana kademe başkan yardımcıları katıldı.

Salgın nedeniyle bazı toplantılara ara vermek zorunda kaldıklarını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, sandık başkanları ile tanışma ve değerlendirme toplantılarının ilkini Şükrüpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

“SANDIK NAMUSTUR!”

Edirne’nin en büyük mahallesi olan Şükrüpaşa’da sandık başkanları ile bir araya geldiklerini belirten Başkan İba; “Hepimizin bildiği o sözle başlamak istiyorum konuşmama. Sandık namustur! Evet değerli arkadaşlar, sandık namusumuzdur. Çünkü seçim günü demokrasinin temeli, vatandaşın iradesi, seçimi, kararı sizlerin gözetimindeki o sandıkların içinde olacak! Tek bir sandık bile bizim için çok önemli arkadaşlar! Bakın rakamlarla konuşalım: 31 Mart yerel seçimlerinde Artvin Yusufeli’nde tam olarak 1 oy fark ile CHP’nin önüne geçip biz kazandık! Muş Malazgirt’te, tamı tamına 3 oy fark ile Malazgirt’imizi HDP'nin elinden kurtardık! Böyle sayamadığım onlarca örnek var. Yani, tek bir sandık değil, tek bir oyun bile ne kadar önemli olduğunu görüyorsunuz. Sizlere güvenimiz tam! Biz sizlere milletimizin namusunu, sandıklarımızı emanet ediyoruz! Sizler de emanete en güzel şekilde sahip çıkacak dava arkadaşlarımız olarak, bizler için ve bu vatanın geleceği için çok çok önemlisiniz!” şeklinde konuştu.

AK Parti'nin adalet mücadelesinin sandıkta başladığına vurgu yapan İba;  “Sandıkta adalet tesis edilmeden diğer işlerde başarı gösteremeyiz! Biz bu mücadelede her zaman tüm gücümüzle sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz!” Diye konuştu.

“Sandık temsilciliği seçim basamağının ilk adımıdır”

Şükrüpaşa AK Parti sandık temsilcileri ile gerçekleştirilen toplantıya katılan AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ise burada yaptığı konuşmada, seçme ve seçilme hakkının demokrasinin temel taşı olduğunu belirtti. Demokratik sürece katılımda bulunan vatandaşların oylarına sahip çıkmanın en önemli vazifeleri olduğunu dile getiren Milletvekili Aksal; “Seçim basamağının ilk adımı olan sandık sağlam olmazsa verilen onca emeğimizin zayi olması engellenemez. Bu minvalde sandık temsilcilerimizin ne denli kıymetli bir vazife üstlendiğini, sorumluluklarının kritik sürecini buradan daha iyi anlayabiliyoruz. AK Parti'miz adalet mücadelesini daima en başta sandıkta vermiştir. Kirli ve hileli siyaset düsturuna karşı daima milletin iradesini benimsemiş ve daima sandıkta zaferler kazanmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın : ‘Ne kimsenin tek bir oyuna tenezzül edeceğiz ne de bizim tek bir oyumuzun ziyan olmasına izin vereceğiz.’ Sözlerini buradan bir kez daha yineliyor, bu en üst seviyede özveri ve emek gerektiren görevinizde sizlere başarılar diliyor, emekleriniz ve çabalarınız için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Soru cevabın ardından, hatıra fotoğrafı çekildi.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.