Ticaret Borsası Üyeleri İftarda

Edirne Ticaret Borsası’nın geleneksel İftar yemeği büyük bir katılımla Villa Restauran’ta gerçekleşti.

Ticaret Borsası Üyeleri İftarda

Edirne Ticaret Borsası’nın geleneksel İftar yemeği büyük bir katılımla Villa Restauran’ta gerçekleşti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
02 Haziran 2018 Cumartesi 10:36
Ticaret Borsası Üyeleri İftarda


Edirne Ticaret Borsası’nın geleneksel İftar yemeği Villa Restauran’ta gerçekleşti. Büyük bir katılımın olduğu iftar yemeğine  İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal, İl Ticaret Müdürü Mahmut Altun, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım, Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, AK Parti İl Başkanı Nesim İba, AK Parti Edirne Milletvekili Adayları Fatma Aksal ve İlyas Akmeşe, ETSO Meclis Başkanı Emre Alp, EDSİAD Başkanı İsmet Açıkgöz, Edirne Ziraat Odası Başkanı Cengiz Yorulmaz, Köy-Koop Başkanı Ahmet Erken, Edirne Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Şafak Kırbiç, STK ve oda temsilcileri ile birlikte üyeler katıldı.

 Tasavvuf müziğinin eşsiz eserleri ile başlayan geleneksel iftar yemeğine katılan davetliler nehir kenarında günün yorgunluğunu attı. İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk; “Edirne Ticaret Borsasının geleneksel iftar yemeğini yapıyoruz. Yoğun bir katılım var. Bu katılımı tabi bizleri sevindiriyor. Bildiğiniz gibi ramazan daha maneviyatın yoğunlaştığı atmosferin biraz daha hissiyatının yoğunlaştığı bir ortam. Üyelerimizde, tanıdıklarımız da, misafirlerimiz de, siz değerli basın mensuplarımızla olmanın sevincini yaşadık. Allah nicelerini yapmayı nasip kısmet etsin. Mübarek ramazan ayının da ülkemize milletimize tüm insan âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.