Toplu taşıma araçlarına yakın Satılık Dubleks Daire

Çanakkale Merkez'de 255 m² dubleks daire icradan satılacak.

Toplu taşıma araçlarına yakın Satılık Dubleks Daire

Çanakkale Merkez'de 255 m² dubleks daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Mart 2021 Pazartesi 15:47
Toplu taşıma araçlarına yakın Satılık Dubleks Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Merkez İlçe, 505 Ada, 1 Parsel, KEPEZ Mahalle/Köy, KOCAKIR Mevkii, B/5.+ÇATI/-/29 Nolu Bağımsız Bölüm Mimarlık hizmetlerine göre III. sınıf B grubu yapılardan olan bloklar %100 inşa seviyesinde olup, söz konusu meskenler ikamet edilir durumdadır. Toplam 4 bloktan oluşan sitede tüm bloklar doğalgaz yakıtlı merkezi sistem ısıtmalı olup, her bloğun her birer asansör bulunmaktadır.Merdivenleri ve sahanlıkları granit kaplamalı, korkulukları alüminyum doğramadır. Tüm çevresi duvar ile çevrili ve girişinde güvenliğin bulunduğu site içerisinde yüzme havuzu, kafeterya, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark alanları ile peyzajı yapılmış, çimlenmiş ve ağaçlandırılmış bahçe bulanmaktadır B Blok, 29 Bağımsız bölüm no.lu mesken 5. Normal katta asansör çıkışı sağdan ikinci daire olup, katında 5 daire bulunmaktadır. Söz konusu mesken üç cephelidir. Onaylı mimari projesi itibariyle; Normal Katında; birinin içinde ebeveyn banyosu bulunan 3 oda, salon, mutfak, banyo+wc, antre, hol+merdiven alanı ve 2 balkon, Çatı katında; birinin içinde ebeveyn banyosu bulunan 2 oda, salon, banyo+wc ve 2 teras bulunmaktadır.Balkonlar (17,95 m2) ve teraslar(52,43 m2) dâhil net 255,37 m2 lik kullanım alanına sahiptir.Çatı salonunda ayrıca açık mutfak alanı oluşturulmuştur.Çelik giriş kapısı, beyaz lake boyalı ahşap oda kapıları, ahşap görünümlü ısı camlı pvc pencere doğramaları bulunmaktadır. Meskenin zeminleri salon, odalarda laminat parke, mutfak, banyo, koridor, hol ve balkonda seramik kaplamalıdır. Duvarları; oda, salon ve antrede alçı sıva üzeri saten boya, ıslak hacimlerde seramik kaplamalıdır. Tavanları alçı sıva üzeri plastik boyalı ve kartonpiyerli olup, spot aydınlatmalı kısmi asma alçı tavanlar oluşturulmuştur. Banyo tavanları renkli ve desenli taşyünü kaplamalı asma tavandır. Banyolarında duşa kabin bulunmaktadır. Mutfak dolapları akrilik kapaklı mdf olup, cimstone tezgâhı ve davlumbazı bulunmaktadır. Bulunduğu kat ve blok konumu nedeniyle oldukça geniş görüş açıklığı ile Boğaz ve Şehir manzarasına sahiptir.Belediyenin her türlü alt yapı hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Devlet hastanesi ve üniversiteye yakın konumda olmakla birlikte şehir merkezine uzak konumda yer almaktadır. Toplu taşıma araçları güzergâhına yürüme mesafesindedir.

Tahmini bedeli  1.000.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Çanakkale Adliyesi Zemin Kat: Az-26 Nolu Mezat Salonu Merkez/Çanakkale'de, 17.06.2021 günü, saat 10:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.