TÜ UYGULAMALARI BİLİMLER FAKÜLTESİ'NDE MEZUNİYET COŞKUSU

Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı. Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene, mezun olan öğrencilerin aileleri de katıldı.

TÜ UYGULAMALARI BİLİMLER FAKÜLTESİ'NDE MEZUNİYET COŞKUSU

Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı. Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene, mezun olan öğrencilerin aileleri de katıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Haziran 2022 Perşembe 06:00
TÜ UYGULAMALARI BİLİMLER FAKÜLTESİ'NDE MEZUNİYET COŞKUSU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti. Mezun öğrenciler adına Finans ve Bankacılık Bölümü birincisi Mesut Kayabaşı gerçekleştirdiği konuşmasında “Sıkı bir eğitim ve öğretim hayatımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Ama bu demek değil ki kişinin eğitim ve öğretimi sadece okulda başlar okulda biter. Okul hayatımız bittikten sonra da öğrenmeye ve kendimizi geliştirmeye durmadan devam etmeliyiz. Çünkü insanın öğrenme süreci hayatı boyunca devam eden bir süreçtir. Bu süreci okul dönemine sığdırmamalıyız.” diyerek yetişmelerinde büyük emekleri olan aileleri ve akademisyenlere teşekkür etti.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Sadi Uzunoğlu, “Sizlerle böyle güzel ve mutlu bir günde birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz. Öğrencilerimiz bu dört yılın çok hızlı bir şekilde geçtiğini gördüler. Asıl sınav bundan sonra başlıyor. Hayat neyi gösterecek, nasıl geçecek bilmiyoruz. Aileler olarak sizler eğitimini verdiniz. Biz öğretimi kattık üzerine. Bundan sonra eğitim ve öğretim hiç bitmeyecek. Öğrencilerimiz çalışacak. Güncel gelişmeleri takip edecek, teknolojiyi takip edecek. Mesleğini en iyi şekilde yapmaya çalışacak. Ve ülkeye katkı sağlayacak.” dedi ve öğrencilerin yollarının açık olmasını dileyerek, aileleri ve akademisyenleri kutladı.

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, “Bugün öğrencilerimizi Trakya Üniversitesinden uğurluyoruz ama bu asla bir veda değil. Siz kıymetli öğrencilerimizin başarılarını gururla takip edeceğiz. Her konuda bizlere danışabileceğinizi, kapımızın sizlere sonuna kadar açık olduğunu da unutmayın. Sizler gelişimin çok hızlı olduğu zamanların içerisindesiniz. İçinde bulunduğunuz zamanı yakalamak için geleceği hedeflemeli ve adımlarınızı ona göre atmalısınız” şeklinde konuşarak hem öğrencilerin yeni hayatlarında başarılar diledi hem de onları yetiştiren akademisyen ve aileleri tebrik etti.

Mezuniyet törenine, bir video mesaj ile katılan ve mezun öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise ülkesine, çevresine ve insanlığa fayda sağlayan bireyler olmanın kendileri için en büyük gurur ve mutluluk kaynağı olacağını vurguladı. Mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar da dileyen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, aileler ve akademisyenleri de katkılardan dolayı tebrik etti.

Törende açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Finans ve Bankacılık Bölümü Örgün Öğretimi birincisi Mesut Kayabaşı, Turizm İşletmeciliği Bölümü birincisi Arif Tan Mutlu, Turizm İşletmeciliği Örgün Öğretimi birincisi Berkay Atabay, Finans ve Bankacılık Bölümü İkinci Öğretimi birincisi Taner Meriç, Turizm İşletmeciliği Bölümü ikincisi Gülşah Babur, Turizm İşletmeciliği Bölümü İkinci Öğretimi ikincisi Maryana Tuktarova, Finans ve Bankacılık Bölümü ikincisi İlayda Sezer, Finans ve Bankacılık Bölümü İkinci Öğretimi ikincisi Aylin Özer, Turizm İşletmeciliği Bölümü üçüncüsü Enes Baydar, Turizm İşletmeciliği Bölümü İkinci Öğretimi üçüncüsü Gozel Iskandarova, Finans ve Bankacılık Bölümü üçüncüsü Merve Onbaş, Finans ve Bankacılık Bölümü İkinci Öğretimi üçüncüsü İbrahim Mazrek plaketlerini hocalarının ellerinden aldı.

Tören, plaket takdiminin ardından mezun olan tüm öğrencilere belgeleri verilerek devam etti. Meslek andının okunmasıyla birlikte öğrenciler mezuniyet heyecanlarını ve coşkularını keplerini havaya atarak kutladı.

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.