TURHAN, TEKRAR BAŞKAN!

Sağlık-Sen Edirne Şubesi 3. olağan genel kurulunu, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş’in de katıldığı toplantıyla gerçekleştirdi. Tek listeyle yapılan seçimlerde mevcut Başkan Erhan Turhan tekrar başkan seçildi.

TURHAN, TEKRAR BAŞKAN!

Sağlık-Sen Edirne Şubesi 3. olağan genel kurulunu, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş’in de katıldığı toplantıyla gerçekleştirdi. Tek listeyle yapılan seçimlerde mevcut Başkan Erhan Turhan tekrar başkan seçildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Kasım 2018 Pazartesi 08:48
TURHAN, TEKRAR BAŞKAN!



Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş’in yanı sıra çevre illerden şube başkanlarının da katıldığı olağan genel kurul, Duvan Otel Konferans Salonu’nda düzenlendi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Erhan Turhan güven tazeledi.
Turhan'ın listesi şu şekilde oluştu;
Şube Başkanı: Erhan Turhan

Yönetim Kurulu: Rafet Eker, Sinan Palulu, İbrahim Karaca, Sefer Sizgin, Ali Ersoy Gündüz, Gülisten Fenni Eskitoros

Denetleme Kurulu: Hatice Yıldırım, Ferhat Erguvan, Zafer Gürkök, Yunus Emre, Yeliz Güncan

Disiplin Kurulu: Erkut Bağmen, Mustafa Kesler, Remzi Duğru, Suzan Turhan, Hakan Meyva

Üst Kurul Delegeleri: İbrahim Karaca, Erhan Turhan

TURHAN: “YIPRANMAYA KAVUŞMAMIZ, EN BÜYÜK KAZANIMDIR”
Divan başkanlığını Hamza Öksüz ve katip üyelikleri Osman Uzun, Kerim Süral ve Suat Özer'in yaptığı genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından açılış konuşmasını yapan Edirne Şube Başkanı Erhan Turhan, ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerden bahsederek, “Sağlık-Sen'in hayalindeki en önemli 3 konuyu yine bu karanlık dört yılda bizlere müjdelendi. Birincisi lisans tamamlama, ikincisi yıpranma payı, üçüncüsü henüz hayata geçmeyen ama geçeceği kesin olan 3600 ek gösterge. Maalesef kazanım elde etmek ve sendikacılık biraz meşakkatli. Ancak kazanım elde edildikten sonra da ertesi gün hemen unutulan olunur. 3600 ek gösterge ve yıpranmanın altından belki 10 yılı aşkın bir emek var. Çok değil, yıpranma payı müjdesini Cumhurbaşkanımızdan duymadan 6 ay öncesinde 'biz bunu alacağız' dediğimizde başta karşı konfederasyon olmak üzere birçok kişi buna gülüyordu. Bugün ise bu muhteşem kazanım geçmişe dönük değil diyerek sanki hiç gerçekleşmemiş gibi davranıyoruz. Şahsi kanaatim yıpranmaya kavuşmamız sağlık sendikacılığı tarihinin en büyük kazanımıdır.” ifadelerini kullandı.
MEMİŞ: “KİMSE DURUŞUMUZU SORGULAMAYA KALKMASIN”

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ise, “Sendikal anlayışımızı her ne kadar örselemeye çalışsalar da bizi farklı bir sendikacı konumuna koymaya çalışsalar da siz değerli kardeşlerimizin bize olan inancıyla birlikte bu ailenin içerisinde bu ülkeye hizmet etmenin gururunu beraber yaşadık. Birileri sendikacılığı yanlış anlatırken, birileri sendikacılığı kaldırım taşlarını sökerek devletin malına zarar verip hak elde etmek gibi gösterirken sizler bu millet adına hizmet etme sendikacılığının nasıl yapılacağına en büyük örneği gösterdiniz. Öyle mücadeleler verdik ki bizim duruşumuzu kimse sorgulamaya kalkmasın.” şeklinde konuştu. 
Ardından yönetim kurulu denetleme ve faaliyet raporlarıyla, mali bütçe raporları görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi. Daha sonra geçilen tek listeli seçimdeyse Sağlık-Sen Edirne Şubesi mevcut Şube Başkanı Erhan Turhan yeniden başkanlığa seçildi.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.