TÜRK MİLLETİNİN DESTAN YAZDIĞI TARİHTİR “15 TEMMUZ”

TÜRK MİLLETİNİN DESTAN YAZDIĞI TARİHTİR “15 TEMMUZ”

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Temmuz 2022 Cumartesi 06:06
TÜRK MİLLETİNİN DESTAN YAZDIĞI TARİHTİR “15 TEMMUZ”


6 yıl önce kalleşçe bir planla hazırlanan darbe girişimi, devletine, milletine, toprağına olan sevgisiyle tarih boyunca destan yazan Türk Milleti’nin çelik gibi iradesi sayesinde geri püskürtüldü.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa dökülen Türk milletinin gösterdiği cesaret ve kararlılıkla elde edilen zafer, Kurtuluş Savaşından sonra Türk Milletinin var olma mücadelesi olarak tarih sayfalarında yerini aldı. Türk Halkının dik duruşunu hesaba katmayan hain terör örgütü üyeleri, göğüslerini demokrasiye siper eden halk sayesinde yerle ihsan oldular. 
Demokrasi ve Milli Birliğimiz için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. 
Her yıl olduğu gibi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Edirne’de görkemli bir törenle kutlandı. Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene çok sayıda bürokrat ve vatandaş katıldı. 
Gazetemizin basıldığı saatlerde törenler devam ettiği için törenlerle ilgili detaylar bir sonraki baskımızda yer alacaktır.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.