ÖZTÜRK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk’ün babası iş insani İbrahim Öztürk geçtiğimiz gün yaşamını yitirdi. İbrahim Öztürk’ün cenazesi Havsa Sokullu Camii’nden kaldırıldı.

ÖZTÜRK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk’ün babası iş insani İbrahim Öztürk geçtiğimiz gün yaşamını yitirdi. İbrahim Öztürk’ün cenazesi Havsa Sokullu Camii’nden kaldırıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Aralık 2021 Pazartesi 06:44
ÖZTÜRK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Bölgemiz iş dünyasında önemli bir yeri olan ve iş insanı İbrahim Öztürk geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yaşamını yitirdi. Gülçin Öztürk'ün eşi, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk ve Nilay Değer'in babaları, Berk Öztürk, Eren Öztürk ve Bora Değer'in dedeleri, Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk’ün cenazesi Cumartesi günü ikindi namazına müteakip, Havsa Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Havsa’da aile kabristanlığına defnedildi.

Öztürk’ün cenazesine siyasetçiler, iş adamları ve çok sayıda eş, dost ve akrabası katıldı.

Vatandaş gazetesi ailesi olarak bizde merhum İbrahim Öztür’e Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

İBRAHİM ÖZTÜRK KİMDİR?

İbrahim Öztürk 01.01.1948 Yılında Lüleburgaz’da doğdu. Ticaret hayatına genç yaşta atıldı. Verimli çalışmaların sonucunda başarılı sonuçlar alan Öztürkler ilk sanayicilik temellerini 1975 yılında Uzunköprü’de kurdukları un fabrikası ile attı. 1980 yılına gelindiğinde işler büyüyerek devam ederken Öztürkler sanayicilikte de oldukça başarılı oldu ve fabrikanın kapasitesini arttırmaya karar verdiler.  Mevcut kapasiteyi arttırıp modern ve teknolojik bir tesis kurmak isteyen Öztürkler, lokasyon olarak daha merkezi bir konumda bulunan Havsa ilçesine yepyeni bir tesis kurmaya karar verdiler ve tesisin temelleri atıldı. 1993 yılında un fabrikasının hemen yanına yeni bir yem fabrikası kurmaya karar verdiler. 1996 yılına gelindiğinde Öztürk Group’un lokomotif markası olan Öztürk Yem, dönemin en modern koşullarında, bölge yetiştiricilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacıyla yem üretimine başladı. Yem sektöründe kısa sürede kendini kanıtlayan Öztürk Yem, üretim kapasitesini arttırarak, yeni ürünler ile birlikte büyümeye devam etti ve günümüz Trakya’sının en büyük, kurumsal sanayi kuruluşlarından biri oldu. Günümüzde de bölgenin önemli kuruluşlarından biri olarak hizmete devam eden Öztürk Grup, iş hacmini her geçen gün arttırarak üretime devam etmekte. Bölgede önemli bir istihdam sağlamaktadır.

İbrahim Öztürk çalışma hayatı boyunca “En büyük hile dürüstlüktür” ilkesini benimsemiş ve bunu gelecek nesillere en iyi şekilde anlatmıştır. Yaşamı boyunca Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı olan İbrahim Öztürk, bilgi, birikim ve tecrübelerini gelecek nesillere aktarmıştır.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.