ÜÇÜ BİR ARADA

Edirne’nin üç milletvekili, yeni yasam yılının ilk gününde birlikte çektirdikleri fotoğrafı, sosyal medya hesaplarından paylaşarak Edirne için birliktelik vurgusu yaptı. Milletvekillerinin birliktelik fotoğrafının siyasi çıkarların önüne geçip geçmeyeceği de merak konusu oldu. Bu arada yapılan paylaşıma Edirne halkından da tam destek geldi.

ÜÇÜ BİR ARADA

Edirne’nin üç milletvekili, yeni yasam yılının ilk gününde birlikte çektirdikleri fotoğrafı, sosyal medya hesaplarından paylaşarak Edirne için birliktelik vurgusu yaptı. Milletvekillerinin birliktelik fotoğrafının siyasi çıkarların önüne geçip geçmeyeceği de merak konusu oldu. Bu arada yapılan paylaşıma Edirne halkından da tam destek geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Ekim 2021 Cuma 06:10
ÜÇÜ BİR ARADA

Edirne’nin üç milletvekili uzun yıllardır hasret kalınan birliktelik mesajını verdi. Her platformda Edirne’ye hizmet yarışında birlikteyiz açıklamasın yapan AK Parti Milletvekili Fatma Aksal, CHP Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve İYİ Parti Milletvekili Orhan Çakırlar, ilk kez birlikte çektirdikleri fotoğrafla bunu tescillemiş oldular.

Yasama yılının tatile germesiyle birlikte bölgelerinde siyasi çalışalar yapan milletvekilleri yeni Yasama yılıyla birlikte Ankara’ya gittiler. Hızlı başlayan yasama yılında bir araya gelen Edirne Milletvekilleri, Edirne’nin sorunlarının çözümü için birlikte çalışma konusunda konuşarak anlaştı.  Uzun yıllardır belki de ilk kez gördüğümüz birliktelik fotoğraflını sosyal medya üzerinden yayınlayan milletvekillerinin paylaşımlarına halktan da büyük destek geldi.

ÇAKIRLAR, “SÖZ VERDİK”

İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, paylaşımında Edirne için söz verdikleri vurgusunu yaparak, “Yeni yasama döneminde TBMM’de Edirne’yi temsil eden milletvekilleri olarak Edirne’mize en iyi hizmet yarışında olacağımıza söz verdik. Yeni yasama yılının başarılı geçmesi dileğiyle Edirne’li hemşehrilerimize saygı ve selamlarımla esenlikler dilerim.” Paylaşımında bulundu.

GAYTANCIOĞLU, “HER ZAMAN BERABERİZ”

CHP’li Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’da paylaşımında beraberlik vurgusu yaparak, şu paylaşımda bulundu:

“Yeni yasama döneminde TBMM’de Edirne’yi temsil eden milletvekilleri olarak Edirne’mize hizmet yarışında beraber olacağımıza söz verdik. Edirne sözkonusu olduğunda her zaman beraberiz. Yeni yasama yılının başarılı geçmesi dileğiyle Edirne’li hemşehrilerimize saygı ve selamlarımla esenlikler dilerim.”

AKSAL, SADE BİR PAYLAŞIM YAPTI

AK Parti’li Fatma Aksal ise üçlü fotoğrafı paylaşırken, sadece yasama yılını kutlaması ve birliktelikle ilgili bir vurguda bulunmaması dikkat çekti. Aksal, diğer milletvkillerini etiketleyerek paylaşımında şunlara yer verdi:

“27. Dönem 5. Yasama Yılı #Edirnemize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.”

Aksal’ın sade paylaşımının amacının ne olduğu ise merak konusu oldu. Aksal paylaşımında birliktelik ve beraberlik vurgusu yapmaması kafalarda soru işareti oluştururken, üçlü çekilen fotoğrafın birliktelik ve beraberlik için yeterli kanıt olarak görüldü.

VATANDAŞTAN BÜYÜK DESTEK

Bu arada üç milletvekilinin birlikte çektirdiği fotoğraflara ise beğeni ve kutlama mesajları yağdı. Üç Milletvekilinin birlikte hareket edecek olmasına olumlu yaklaşan vatandaşlar ve siyasi parti üyeleri bu birlikteliğin kenttin sorunlarının çözümüne hız katacağı inancına sahip. Umarız bu fotoğraf, yasama yılının açılış heyecanıyla çekilmiş bir değil de, hep devam eden birlikteliğin nişanı olarak kalıcı olsun.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.