ÜLKÜ OCAKLARINDAN YAZ SPOR OKULLARI

Edirne Ülkü Ocakları, “Yaz Spor Okulu” etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor.

ÜLKÜ OCAKLARINDAN YAZ SPOR OKULLARI

Edirne Ülkü Ocakları, “Yaz Spor Okulu” etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Temmuz 2021 Perşembe 06:04
ÜLKÜ OCAKLARINDAN YAZ SPOR OKULLARI

Yaz Spor Okulları’nın düzenlenmesiyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanı Ufuk Çapkur, Edirne Ülkü Ocakları olarak gençlerin yaz aylarını verimsiz geçirmemeleri ve Türk Gençliği’nin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve zinde kalması adına böyle bir etkinlik düzenlemeye hazırlandıklarını bildirdi.

Çapkur, açıklamasına şöyle devam etti:

“Düzenleyeceğimiz bu etkinliklere katılım tamamen ücretsizdir. Düzenleyeceğimiz etkinliklere katılım, yaş sınırı olarak 5-18 yaşları arasındadır. Etkinliklere son katılım tarihi 10 Temmuz 2021 Cumartesi günüdür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur.” sözünün yanı sıra Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in “Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş.” sözlerini kendimize şiar edinerek kollarımızı sıvadık. Türk gençliğinin yaz ayını verimsiz geçirmesi yerine spor yaparak zinde kalması ve her türlü bağımlılıktan ve kötü alışkanlıklardan uzak durması yegane gayemizdir. İşte bu amaçla ve bu ruhla Edirne Ülkü Ocakları olarak gençlerimizi “Yaz Spor Okulu”muza davet ediyorum.”

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.