ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN “YUNANİSTAN”A TEPKİ

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, son günlerde Yunanistan medyasının Ülkü Ocakları ve şahsına karşı yaptığı haberlere ve Yunanistan basınına sert tepki gösterdi.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN “YUNANİSTAN”A TEPKİ

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, son günlerde Yunanistan medyasının Ülkü Ocakları ve şahsına karşı yaptığı haberlere ve Yunanistan basınına sert tepki gösterdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Temmuz 2022 Çarşamba 06:02
ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN “YUNANİSTAN”A TEPKİ

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, son günlerde Yunanistan medyasının Ülkü Ocakları ve şahsına karşı yaptığı haberler üzerine Edirne kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla açıklamalarda bulundu.

Şahinbaş, yaptığı yazılı açıklamada, Yunanistan’ın yerel haber siteleri ve ulusal basını son zamanlarda Ülkü Ocakları hakkında asılsızca iddialarda bulunup Türk halkının sabrını taşırdığını dile getirdi. Yapılan haberlerin ve asılsız iddiaların sebebinin Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın Liderleri Devlet Bahçeli’ye Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nde “Denizlerdeki Misakımillimiz” adlı haritayı hediye etmesinden dolayı olduğunu vurgulayan Şahinbaş, açıklamasına şöyle devam etti:

“Avrupa’nın şımarık çocuğu Yunanistan’ın yerel basınında ise bugünlerde şahsım hakkında haberler çıkmaktadır. Aşağıdaki sözler tamamıyla Yunanistan basınından alıntıdır.  “Edirne ‘Gri Kurtlar’ yerel örgütünün yeni başkanının atanması vesilesiyle, Yunanistan-Türkiye sınırından bir nefes ne de olsa ‘kurtların ulumaları’ var. Hatta yeni başkan örgütten Türk ulusunun 57. Kolordusu olarak söz etti ve anlayan herkes onun ne demek istediğini tam olarak anladı.” 

ŞIMARIK ÇOCUK YUNANİSTAN

Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin yolunda ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Bey’in emrinde olmaktan her daim şeref duyarız. Nasıl ki Kurtuluş Savaşı zamanında ecdadımızdan yediği okkalı tokadın acısını unutmayan şımarık çocuk Yunanistan; yaptığı açıklamalar ve davranışlarıyla Ülkücü Hareket’in sabrını sınamasın. Yunanistan, AB’nin ve ona arka çıkan ABD’nin arkasına sığınmasın. Liderimizin de ifade ettiği gibi  “Hiç kimse sabrımızı sınamasın, gücümüzü denemeye kalkışmasın. Aksi halde İstanbul’daki köprüleri bombalamayı hayal edenler, yeri gelirse Atina’nın başlarına yıkıldığını, Ege sularının ne kadar serin ne kadar derin olduğunu ağır bedeller ödeyerek göreceklerdir.”

Son olarak şahsımın dahi Yunan medyasında haber olduğunu gördüğümüzün bilinmesini; bizim de an be an Yunanistan’ı ve medyasını takip ettiğimizin bilince olmasını isterim. Yaptıklarımızla da Yunanistan’a da rahatsızlık verip uykularını kaçırmasına sebep olmaya devam edeceğiz. Bunu da tüm kamuoyuna bildirmekteyiz.”

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.