UMUMİ TUVALET TAHLİYE EDİLDİ

Edirne Merkez İlhan Koman Parkı’nın karşısında bulunan umumi tuvalet, sözleşmesi bittiği gerekçesiyle tahliye edildi.

UMUMİ TUVALET TAHLİYE EDİLDİ

Edirne Merkez İlhan Koman Parkı’nın karşısında bulunan umumi tuvalet, sözleşmesi bittiği gerekçesiyle tahliye edildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Temmuz 2019 Perşembe 09:13
UMUMİ TUVALET TAHLİYE EDİLDİ

Edirne Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 umumi tuvaletin yenilenmesi çalışması kapsamında, sözleşmesi biten kiracılarla sözleşme yenilemedi. Bu kapsamda dün İlhan Koman Parkı karşısında bulunan umumi tuvalet dün tahliye edildi. Tahliye esnasında tuvaleti kullanmak isteyen bazı vatandaşlar ise, memurlardan izin alarak tuvalete girdi.

İşletme Sahibi Recep Yanık tahliye esnasında yaptığı açıklamada, “Şu an işletmem tahliye geldi. Ben mağduriyetimin giderilmesini istedim. Mahkemeye verdik, şu an belediye ile mahkemelik olduk. Mahkeme sürüyor. Avukatım Özgür Yıldırım. Vatandaşlardan imza topladık Edirne Valiliği Yazı İşlerine verdik, Avukatımız dilekçemizi yazdı. Onu da verdik. Gereği ne olur bilemiyorum." dedi.

Edirne Belediyesi Avukatlarından Vildan Akdemir ise, “2886 sayılı yasanın 75. maddesi gereği işlemler yapılacak. Başka bir şey yok özel bir durum yok. Yasanın ilgili maddesi işlemlerin Valilik kanalıyla yürütüleceği çok açık bir şekilde düzenlenmiş. Tüm tuvaletlere yönelik bir çalışma yapılacak. İşlemi yürüten Valilik İl İdare Kurulu. 11 tuvalet var ve hepsine aynı işlem yapılacak. Bugün için burası.” ifadelerini kullandı.

Tahliye işlemi sırasında emniyet ekipleri de çevrede güvenlik önlemi alırken, Yanık eşyaların toplanmasının ardından umumi tuvaletin anahtarını İl İdare Kurulu görevlisine teslim etti.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.