Unutulmasın diye, ücretsiz dağıtılıyor

İlerleyen teknoloji ile unutulmaya yüz tutan tebrik kartları ,yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla PTT Müdürlüklerinde ücretsiz olarak vatandaşlara sunulmaya başlandı.

Unutulmasın diye, ücretsiz dağıtılıyor

İlerleyen teknoloji ile unutulmaya yüz tutan tebrik kartları ,yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla PTT Müdürlüklerinde ücretsiz olarak vatandaşlara sunulmaya başlandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Ağustos 2017 Perşembe 10:21
Unutulmasın diye, ücretsiz dağıtılıyor

    Kurban Bayramı öncesi Edirne PTT Müdürlüğünde tarihi turistlik resimler içeren tebrik karları ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Önceden tebrik kartı ile bayramların kutlandığını  ve ilerleyen teknoloji ile yeni neslin tebrik kartı yerine telefon mesajı ile kutlama yaptığını üzülerek belirten Edirne PTT Başmüdür Vekili Tamer Tangör, "Gelişen teknolojiyle birlikte günümüzde unutulmaya yüz tutmuş biz PTT olarak tebrik kartlarını halkımızın hizmetine sunuyoruz. Tebrik kartlarımız ücretsiz olup tüm merkez ve şubelerimizde vatandaşlarımıza satışı yapılmaktadır. Yine yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla PTT olarak biz kargo trafiğinde meydana gelen artışa rağmen yine halkımızın faydalanması için indirim yapmaktayız. Tebrik kartlarımız da genellikle tarihi ve turistik yerlerimizin resimleri yer almaktadır.” 
“TEKNOLOJİYE YENİK DÜŞEN TEBRİK KARTLARI”
Günümüzde gençlerin bilmediği tebrik kartlarını  yaptıkları kampanyalarla unutturmamaya çalıştıklarını ifade eden PTT Baş Müdür Vekili  Tamer Tangör; “Bu aynı zamanda turizme ve tanıtıma bir katkı niteliğinde olmaktadır. Günümüz gençliğinin çoğu tebrik kartının dahi ne olduğunu maalesef bilmiyor. Onlar bayramlaşmalarını günümüzde gerek telefondan gerekse internet üzerinden mesajlaşma yoluyla yapmaktadır. Biz de o günleri özlemle anıyoruz. O heyecanı gençlerimizin de yaşamasını istiyoruz. Zaman zaman bizim bu tebrik kartlarıyla ilgili gençlerin buna Dinamobet ilgi duyması için kampanyalarımız da olmaktadır. Bu kampanya süresince yine tebrikleri ücretsiz olarak isteyen vatandaşlarımıza verilmektedir. Ayrıca pazarlama faaliyetleri kapsamında okullara tebrik kartları ve flateli dediğimiz pul ve pulculuk hususunda da zaman zaman tanıtımlar yapmaktayız. Bunları da günümüzde devam ettirmek, bunların önemini gençlere arz etmek için zaman zaman okullarda tanıtımını yapmaktayız. Ailelere de görev düşüyor. Öyle flateli ailelerimiz var ki baba veya anne bu hususta yıllarca pul biriktirmiş ondan sonra çocuklarına anne ve babaları aktarıp bu şekilde pul koleksiyonculuğu devam ettirilmekte. Kurum olarak zaman zaman 23 Nisan'da sergisi açmaktayız. Edirne'nin tanınmış flatelistleri ve Türkiye'nin tanınmış flatelistlerden bu hususta yardım almaktayız. En son geçtiğimiz yıl Milli Eğitim Müdürlüğü binası giriş katında bu sergi düzenlendi. Bundan sonra da bu tür sergilerin düzenlenmesi için kurum olarak gayret göstereceğiz”.
KİŞİYE ÖZEL PUL
Kişisel pul hizmeti verdiklerinden Bahseden Tangör; “ Kişisel pul dediğimiz bir hizmetimiz daha var. Kişiler PTT'ye müracaat ederek istedikleri bir fotoğrafı ki bu evlilik yıldönümündeki bir fotoğrafı olabilir, çocuklarının ya da doğum günlerinin bir fotoğrafı olabilir, biz bunu pul şeklinde basıp istedikleri sayıda kişilere pul olarak verebiliyoruz. Örneğin evlenmek isteyen bir çift birlikte olan fotoğrafını kurumumuza verip bununla ilgili kişisel pul bastırmakta bunları da davetiyelerinin üzerine koyup davetiyelerini eş, dostlarına göndermektedir. Bu da kurumumuzun anlamlı bir hizmetidir”.dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.