VALİ CANALP GAZETECİLERİ UNUTMADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Edirne dışında olan Edirne Valisi Ekrem Canalp dün kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek günlerini kutladı.

VALİ CANALP GAZETECİLERİ UNUTMADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Edirne dışında olan Edirne Valisi Ekrem Canalp dün kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek günlerini kutladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Ocak 2019 Cuma 08:53
VALİ CANALP GAZETECİLERİ UNUTMADI

Edirne Valisi Ekrem Canalp 10 Ocak tarihinde İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği bir çalıştay nedeniyle şehir dışında olduğunu söyleyerek, “Dolayısıyla Ankara’da olduğum için basınımızın en müstesna gününde sizlerle birlikte olamadım. Sizlerle birlikte gecikmeli de olsa bir araya gelebilmenin mutluluğunu hissediyorum.” dedi.

“BİR ARAYA GELEBİLMENİN MUTLULUĞUNU HİSSEDİYORUM”

Edirne Valisi Ekrem Canalp, “10 Ocak’ta sizlerle birlikte olmayı çok isterdim fakat İçişleri Bakanlığı’nın yapmış olduğu bir çalıştay vardı ve katılmam gerekiyordu. Dolayısıyla Ankara’da olduğum için basınımızın en müstesna gününde sizlerle birlikte olamadım. Sizlerde biliyorsunuz aslında 10 Ocak hem sizin gününüz hem de valilerin, vali yardımcılarının ve kaymakamların günü. Yani 10 Ocak aynı zamanda idareciler günü diyebiliriz. Dolayısıyla sizlerin ve bizlerin arasında müşterek bir zaman olarak da bir bağımızı da ifade ediyor. Bu bağ zaman olarak aynı gün üzerine çakışıyor. Görevler itibariyle yapılan çalışmaları da bir arada barındırıyor. Çünkü halkımızın ve Edirnelilerin doğru haberleri alabilmeleri sizlerin çabalarıyla, bizlerin sizlerle olan iletişimiyle mümkün olabiliyor. Haber almak gerçekten bir haksa; gazeteciler bir hakkın yerine getirilmiş olması gerektirdiği bir görevi de aynı zamanda ifa ediyorlar. Bu görevi yaparken de hepimize düşen bir görev var. Sizlerin işlerini olabildiğince kolaylaştırmak. Bu işlemi yaparken de belli şekillerde sizlerin haber yapabilmesini kolaylaştıracak işlemleri de mümkün mertebe sağlamaya çalışacağım. Sizlerle birlikte gecikmeli de olsa bir araya gelebilmenin mutluluğunu hissediyorum. Buraya gelerek davetimizi kabul eden herkese teşekkür ederim. Hepinizin günü kutlu olsun.” dedi.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.