VALİ KIRBIYIK’IN BAYRAM MESAİSİ

Edirne Valisi H. Kürşad Kırbıyık, Bayramın ilk gününde yoğun bir bayramlaşma trafiği yaşadı. Önce Camide halkla bayramlaşan Vali Kırbıyık, ardından tüm kurumu ve kuruluşları bir bir ziyaret ederek çalışan personelle bayramlaştı.

VALİ KIRBIYIK’IN BAYRAM MESAİSİ

Edirne Valisi H. Kürşad Kırbıyık, Bayramın ilk gününde yoğun bir bayramlaşma trafiği yaşadı. Önce Camide halkla bayramlaşan Vali Kırbıyık, ardından tüm kurumu ve kuruluşları bir bir ziyaret ederek çalışan personelle bayramlaştı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Temmuz 2022 Çarşamba 06:01
VALİ KIRBIYIK’IN BAYRAM MESAİSİ

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Kurban Bayram namazını Yeni imarette bulunan Yıldırım Beyazıt camisinde kıldı. Bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaşan Vali Kırbıyık çocuklara da harçlık verdi.

Ardından kurum ve kuruluşları ziyaret eden Vali Kırbıyık çalışan personelinde bayramını kutladı. Kapıkule Mülki İdare Amirliği önünde Vali Yardımcı Ali Uysal ve personel ile bayramlaşan Vali Kırbıyık, daha sonra Yolcu Salonu giriş bölümünde ülkeye giriş yapan gurbetçi vatandaşlarımızla bayramlaşarak vatanınıza hoş geldiniz diyerek bayramlarını tebrik etti. Vali Kırbıyık daha sonra Kapıkule çıkışında bulunan Emniyet ve Jandarma Kontrol noktasında görevi başındaki personelimizin bayramını kutladı.

Vali Kırbıyık, Sultan I. Murat Devlet Hastanesi çalışanlarını da ziyaret etti. Acil servis çalışanları ve hastane yönetiminin bayramını tebrik eden Vali Kırbıyık, ardından hastaları ziyaret etti.

Vali Kırbıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekât Şube Müdürlüğünü de ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Vali Kırbıyık, “Her şart ve ortamda görevlerini büyük bir gayret ve fedakarlıkla yerine getiren polislerimize yürekten teşekkür ediyor, mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Vali Kırbıyık bayram dolayısıyla Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaretinde Belediye başkan Vekili Yaver Tetik ve İtfaiye Müdürü Erdoğan Göbel tarafından karşılanan Vali Kırbıyık, 24 saat esası ile çalışan ve herhangi bir olumsuzluğa karşı teyakkuz halinde bulunan itfaiye personelleri ile bayramlaştı, görevlerinde kolaylıklar diledi.

Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğinide ziyaret eden Vali Kırbıyık, Polis merkezinde Kurban Bayramı dolayısıyla nöbetçi bulunan emniyet mensupları ile bir araya gelerek "vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katan tüm emniyet personelinimizin ve ailelerinin Kurban Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

112 VE AFAD’I ZİYARET ETTİ

Kurban Bayramı dolayısıyla 112 AÇM ve AFAD Müdürlüklerini ziyaret eden Vali Kırbıyık, "Bütün acil durumlar için 24 saat görev başında olan 112 AÇM ve AFAD personelimiz fedakârca görev yapmaktadır. Kendilerine teşekkür ediyor bayramlarını yürekten kutluyorum." dedi.

Vali Kırbıyık, bayram dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İl Jandarma Komutanlığında er ve erbaşlarımız ile bayramlaşan Vali Kırbıyık, "Bayramlar sıla-i rahim günlerdir. Anne, baba ve akraba ile vakit geçirme günlerdir. Ancak sizler bu devlet için, bu millet için, bu bayram günü nöbet tutuyorsunuz, sizlere müteşekkiriz. Kıymetli ailelerinize de selamlarımı iletiniz. Hepinizin bayramını ayrı ayrı kutluyorum. Dedi

Vali Kırbıyık kentteki turum ve kuruluşları ziyaret ederek çalışan personelle bayramlaştı.

Yavuz Göktaş

Son Güncelleme: 12.07.2022 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.