Vali Özdemir'den yeni yıl mesajı

Edirne Valisi Günay Özdemir' Yeni Yıl ile ilgili yazılı mesaj yayınladı.

Vali Özdemir'den yeni yıl mesajı

Edirne Valisi Günay Özdemir' Yeni Yıl ile ilgili yazılı mesaj yayınladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Aralık 2017 Cumartesi 10:26
Vali Özdemir'den  yeni yıl mesajı

    Konuyla ilgili açıklama ise şöyle; "Edirne'miz ve ülkemiz açısından üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken; yeni yılı yeni umutlarla hep birlikte karşılıyoruz. 
    Tarih boyunca medeniyetlere ev sahipliği yapan, İstanbul'u fetheden medeniyetin kurulduğu Serhat Şehrimiz Edirne'yi daha ileriye taşımak en önemli vazifemizdir. Bu Kingbetting bilinçle medeniyetlerin başkenti olan İlimizin var olan potansiyelini harekete geçirerek; ekonomik, turistik ve kültürel alanlardaki eksiklerini gidererek, hak ettiği konuma kavuşturmak yine en büyük hedefimiz olacaktır.Edirne'yi parlak geleceğine taşıma ve Balkanların merkezi konumuna getirme mücadelemiz devam edecektir. 
    Bu duygu ve düşüncelerle; 2018 yılının Edirne'mize, ülkemize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi dileğiyle, sevgi ve saygılar sunuyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.