“VALİMİZİ HER KONUDA DESTEKLİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanlığı tarafından Edirne’ye yaklaşık 1 yıl önce atanan Vali Ekrem Canalp’e destek mesajı yayınlandı. Vali Canalp’in 1 yıl içerisinde yapmış olduğu çalışmaların çok değerli olduğuna değinen MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Edirne İlimizin ve Halkımızın hayrına olacak projelerin hayata geçmesi için, üzerimize herhangi bir görev düşerse taşın altına elimizi koyuyoruz ve MHP olarak, Sayın Valimizi her konuda destekliyoruz.” dedi.

 “VALİMİZİ HER KONUDA DESTEKLİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanlığı tarafından Edirne’ye yaklaşık 1 yıl önce atanan Vali Ekrem Canalp’e destek mesajı yayınlandı. Vali Canalp’in 1 yıl içerisinde yapmış olduğu çalışmaların çok değerli olduğuna değinen MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Edirne İlimizin ve Halkımızın hayrına olacak projelerin hayata geçmesi için, üzerimize herhangi bir görev düşerse taşın altına elimizi koyuyoruz ve MHP olarak, Sayın Valimizi her konuda destekliyoruz.” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Ekim 2019 Perşembe 06:31
 “VALİMİZİ HER KONUDA DESTEKLİYORUZ”

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“EDİRNE’NİN KALKINMASI İÇİN İSTİŞARE KÜLTÜRÜNÜ BENİMSEMİŞTİR”
“Edirne Valimiz Sayın Ekrem Canalp 27 Ekim 2018 tarih ve 30578 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 2018/202 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Edirne Valisi olarak görevine atanmış ve görevine başlamıştır. Göreve başladığı günden bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerle ilgili gözle görülen ve icraatları ile beğeni kazanan, herkese kapısını açık tutan, vatandaşın dertleriyle ilgilenen, mağdurlara, fakir-fukaraya ve kimsesizlere kucak açan, sıkıntısı ve derdi olan insanlara çare bulan Sayın Valimiz Ekrem Canalp'ı hizmetlerinden ve insanlara yardımlarından dolayı tebrik ediyor ve alkışlıyoruz. Sayın Valimiz Ekrem Canalp; Edirne halkı ile bütünleşmiş, sivil toplum örgütlerine ve siyasi partilere önem vermiş, siyasi görüşü, dili, rengi, meshebi ne olursa olsun gönül bahçesinde ve makamında yer ve değer vermiştir. Sayın Valimiz; Edirne İlimizin 24 mahallesine, 8 Beldesine, 254 Köyüne ve 8 İlçesine bizzat giderek herkesin sesine kulak veriyor; köylümüzün, çiftçimizin, esnafımızın, muhtarlarımızın sorunlarını dinliyor; yerinde tespitleri yapıyor ve vakit kaybetmeden ilgili kurumlara talimatlar vererek sorunları hızlı bir şekilde çözüyor. Ayrım yapmadan tüm Belediye Başkanlar İle gönül köprüsü kuran, hizmet noktasında her Belediye Başkanına eşit mesafede olan, Devletin kendisine tanımış olduğu yetkilerini; kanunlar ve mevzuatlar çerçevesinde kullanan ve hizmeti vatandaşın ayağına getirendir. Edirne'nin kalkınması için istişare kültürünü benimsemiş, fikir alış-verişini önemsemiş, mükemmel ve kaydadeğer olanı Edirne İline ve Halkına kazandırmak, Edirne'nin ve Halkının hayrına ne güzelse hayata geçirmek en büyük kazanımı olduğu bir aşikardır.”

“VALİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ VE DESTEKLEMELİYİZ”
“Sayın Valimizin; Hizmetleri takip edilmekte olup, her kesim tarafından takdir edilmektedir. Biz MHP olarak icraatlarını görüyoruz, duyuyoruz ve tespitlerimiz doğrultusunda hareket ediyoruz... Edirne'ye büyük sinerji katan, aşk ile, sevda ile çalışmayı ibadet sayan, sabah erkenden işinin başında olan, kurum ve kuruluşların yetkililerinden analiz raporları isteyen, her kurumu çalışmaya teşvik eden, harika ve güzel eserler kazandıran ve öncülük eden Sayın Valimize sahip çıkmalıyız ve desteklemeliyiz. Çünkü insan hayrına güzel eserler ortaya koyuyor... Edirne’ye geldiği ilk günden bugüne kadar hizmetlerine baktığımızda; Şehit ve gazi ailelerini ziyaret etmiş, köy ziyaretlerinde bulunmuş, Spor kulüplerini ziyaret ederek sorunlarını dinlemiş, Vali konağını halka açarak zaman zaman sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek sorunların çözümü için çalışmış, ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan etkinliklerde Edirne’nin tanıtılmasına katkı sunmuş, çeşitli zamanlarda öğrencilerle fidan dikme çalışmalarına katılarak çeşitli faaliyetlerde bulunmuştur.”

“MHP OLARAK ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ”
“Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Oğulpaşa Köyünde yaşanan sel felaketinde vatandaşların yanında yer alarak yaralarını sarmış, Kapıkule Sınır kapısında tır kuyruklarını sona erdirecek olan uygulama hayata geçirilmiş, İlçelerde vizyon geliştirme çalıştayları düzenlemiş, Okullarda geleceğin bilim insanlarının yetişeceği, öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirecekleri tasarım beceri atölyeleri kurmuş, Fatih sultan Mehmet Han'ın eğitim gördüğü ve restorasyonu tamamlanan saatli medresenin açılışı yapılarak hizmete sunmuştur. Köylere kütüphaneli akıllı durak yapılarak akıllı telefon ve tabletler vasıtasıyla kitap okumanın mümkün olacağı bir proje başlatılmış, Edirne’nin Çavuşbey Mahallesi’nde atıl halde bulunan halı saha gerekli bakım ve onarımının yapılmasının ardından öğrencilerin, gençlerin ve mahallede bulunan spor kulüplerinin hizmetine sunulmuştur. İki adet tarihi konak restore edilerek vatandaşların hizmetine Sunulması için çalışma başlatılmış, Gala gölüne yapılması talep edilen yüzer iskele tamamlanarak hizmete sunulmuş, Edirne Emel Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi’nde 30 öğrencinin faydalanabileceği bilişim teknolojileri atölyesi kurulmuş, İlk yardım eğitim merkezi açılışı yapılmış, Devlet tiyatroları Edirne’ye kazandırılmış, Tarihi; Tunca ve Meriç köprüleri restore edilmiş, Lalapaşa ilçemizdem halk kütüphanemiz yeni yüzüyle hizmete açılmıştır. Spora ve gençlere çok önem veren Valimiz.. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Judo Spor Salonuna ek bina yaparak, Judo spor camiasının hizmetine sunulmuştur. En son olarak Valiliğimiz tarafından 7.5 dönüm alan arazi üzerine kurulan Trafik Çocuk Eğitim Parkı; 1.75 dönüm yeşil alan, 2,5 dönüm araç seyir alanı, 1.1 KM Uzunluğunda eğitim pisti ile çocuklarımıza trafik bilinci ve trafik sorumluluğu aşılıyor projesi Edirne’ye kazandırmıştır. Bahse konu proje ile ilgili İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Sayın Valimize teşekkürlerini ve takdirlerini sunmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak; Edirne İlimizin ve Halkımızın hayrına olacak projelerin hayata geçmesi için, üzerimize herhangi bir görev düşerse taşın altına elimizi koyuyoruz ve MHP olarak, Sayın Valimizi her konuda destekliyoruz.”

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.