VELİLER SON GÜNE BIRAKTI

Edirne’de öğrenci velileri okul forması alma işini son güne bırakınca, okul kıyafeti satan tuhafiyecilerin önünde metrelerce kuyruk oluştu.

VELİLER SON GÜNE BIRAKTI

Edirne’de öğrenci velileri okul forması alma işini son güne bırakınca, okul kıyafeti satan tuhafiyecilerin önünde metrelerce kuyruk oluştu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Eylül 2021 Pazartesi 06:15
VELİLER SON GÜNE BIRAKTI

Türkiye’de genelinde olduğu gibi Edirne’de de okullar bugün açılıyor. Yüz yüze eğitime geçilip geçilmeyeceğine emin olamayan öğrenci velileri, okul formalarını alma işini son güne bıraktı. Salgın nedeniyle geçtiğimiz yıl eğitim ve öğretimdeki aksamalar olmuş ve okullar açılmamıştı. Bu yılda karara tam emin olamayan öğrenci velilerinin okul forması alma işini son dakikaya bırakması forma satan tuhafiyecilerin önünde uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

VELİLER İNANMADI, SON GÜNE BIRAKTI

Kuyrukta bekleyen veliler yaklaşık 2 saat bekledikten sonra sıranın kendilerine geldiğini ifade ederek, “Okulların açılacağına inanmadık. O nedenle de kıyafet almadık.Ama pazartesi okulların açılacağı kesinleşince mecburen okul forması almak zorunda kaldık” dedi

Bir veli ise bir önceki yıl okul forması aldıklarını ama, okul formasının çocukların okula gitmeden küçülmesi nedeniyle yenilemek zorunda kaldığını bildirdi.

ÇOCUKLAR MUTLU

Forma alımına gelen çocuklar ise heyecanla okulun açılmasını beklediklerini ifade ederek, “Uzun zamandır arkadaşlarımızdan ve okulumuzdan ayrıyız. Salgın nedeniyle bir daha okullarımız kapanmasın. Biz okulumuza gitmek istiyoruz. Okula gideceğimiz için çok mutluyuz. Okula gidiceğimiz günü iple çekiyoruz” dediler.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.