TERCAN YENİDEN BAŞKAN!

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanlığı tarafından dün gerçekleştirilen kongrede tek listeyle yapılan seçimde; mevcut başkan Zakir Tercan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

TERCAN YENİDEN BAŞKAN!

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanlığı tarafından dün gerçekleştirilen kongrede tek listeyle yapılan seçimde; mevcut başkan Zakir Tercan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Ekim 2020 Pazartesi 09:59
TERCAN YENİDEN BAŞKAN!

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Konrgresi dün Edirne Karadenizliler Derneği bahçesinde gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ın, divan üyeliklerini MYK Üyeleri Ferhat Çakıroğlu ve Davut Haskırış, 23’üncü Dönem Milletvekili Cemaleddin Uslu ve İl Sekreteri Arzu Enginar’ın yaptığı genel kurul; korona virüs tedbirleri kapsamında seyircisiz yapıldı. Genel kurulda tek listeyle gerçekleştirilen seçimde; mevcut başkan Zakir Tercan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Tercan’ın Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ali Arıseven, Bülent Sarıçiçek, Celal Oksaş, Doğan Çetin, Eşref Dugaç, Erdoğan Duman, Ethem Midilli, Göksel Demircan, Görgün Seyfi, Hayati Bilgin, Hüseyin Kara, Hüseyin Yılmaz, Kemal Dertli, Mehmet Ali Fidan, Mehmet Deniz, Memduh Çiğdem, Metin Morto, Mustafa Çaplı, Neşe Özen, Nihat Yavuzarslan, Nuray Doğar, Ramazan Avkıran, Sadık Sarıkeçe, Sait Coşkun, Sevim Demirhan, Tamer Dindoruk, Varol Zafer Aldanmaz, Yaşar Güven ve Zülfü Çelik


“HEDEF BİR MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYEYİ ALMAK”
Yeniden MHP Edirne İl Başkanı seçilen Zakir Tercan, burada yaptığı konuşmada, “Benim bir hedefim var. Ben bu işi çok severek yapıyorum. Aynı zamanda inanarak yapıyorum. Sabah dükkan açar gibi erkenden parti açıyorum ve sürekli partimde çalışıyorum. Programlarım ve projelerim var. İlk işim esnafa inmek olacak. Esnafı ve diğer sivil toplum kuruluşlarını MHP’ye davet edeceğim. Broşürlerim de hazır. Çalışmalarımız iyi şekilde devam edecek. Hedefim 2023 yılında Edirne’den bir milletvekili çıkarıp, belediyeyi almak. Artık MHP’nin Edirne’yi yönetmesi için zemin hazır, insanların duygu ve düşünceleri hazır. O konuda da ciddi manada çalışmalarımız olacak. Allah’ın izniyle Edirne’yi biz alacağız.” dedi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.