Yaz Spor Okulları Açıldı

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 5 ile 18 yaş arasındaki öğrenciler için düzenlediği Yaz Spor okullarının açılışı Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle gerçekleşti.

Yaz Spor Okulları Açıldı

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 5 ile 18 yaş arasındaki öğrenciler için düzenlediği Yaz Spor okullarının açılışı Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle gerçekleşti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Haziran 2018 Cuma 23:31
Yaz Spor Okulları Açıldı


Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 5 ile 18 yaş arasındaki öğrenciler için düzenlediği Yaz Spor okullarının açılışı Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle gerçekleşti.  Düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zekeriya Bayrak, “Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz yaz spor okulları 24 branşta faaliyet göstermektedir. Ülkemizde ulusal ve uluslar arası alanda başarı göstermiş sporcularımızın, sporlar tanışmalarının yaz spor okullarıyla olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı yaz spor okullarına daha da önem vermekteyiz.” Dedi
“TEMEL AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAK”
Yaz Spor Okulları’nın amaçlarını anlatan Bayrak, “Yaz Spor Okullarımızın en büyük temel amacı çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onları başarılı birer sporcu yapmak, spor kültürünün oluşmasında katkı sağlamak ve saygılı, hoşgörülü bireyler olmalarını sağlamaktır. Özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımızın tatile girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını uzman antrenörlerimiz gözetiminde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirmeleri için yüzlerce yavrumuza hizmet verebilecek şekilde planlarımızı yapmış bulunmaktayız. Güçlü Türkiye için okuyan, düşünen kendini ifade edebilen, sanatı ve bilimi yaşam tarzı haline dönüştüren, yenilikçi, etik değerlere bağlı, özgüveni yüksek, güçlü gençlerimizin yetişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sporun en az bir branşı ile tanışmış olan siz sporcu kardeşlerimi kutluyorum.” Diye konuştu. 
Açılış konuşmalarının ardından tören öğrencilerin gösterileriyle devam etti. Yaz Spor Okulları’nda Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Yüzme, Jimnastik, Tenis, Pilates, Voleybol, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Eskrim, Judo, Satranç, Masa Tenisi, Okçuluk, Sualtı Sporları, Kicboks, Taekwondo, Karate ve Boks gibi 24 branş yer alıyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.