YAZ SPOR OKULLARI TÖRENLE BAŞLADI

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ‘Yaza hareketli giriyoruz” sloganıyla başlattığı yaz spor okullarını törenle başlattı. Açılışın ardından çeşitli branşlardaki çocuklar gönüllerince spor yaptı.

YAZ SPOR OKULLARI TÖRENLE BAŞLADI

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ‘Yaza hareketli giriyoruz” sloganıyla başlattığı yaz spor okullarını törenle başlattı. Açılışın ardından çeşitli branşlardaki çocuklar gönüllerince spor yaptı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Haziran 2022 Perşembe 06:02
YAZ SPOR OKULLARI TÖRENLE BAŞLADI

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ‘Yaza hareketli giriyoruz” sloganıyla başlattığı ve ücretsiz olan yaz spor okullarını törenle başladı.

Şükrüpaşa Atletizm Sahası'nda düzenlenen yaz spor okulları açılış törenleri saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat Ulaşdır, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları ile bir çok branşta faaliyet gösterildiğinin altını çizdi. Ulaşdır, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ülkemizde ulusal ve uluslar arası müsabakalarda başarı göstermiş bayrağımızı göndere çektiren sporcularımızın sporla tanışmalarının GSB Spor okulları ile olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Yaz Spor okullarına daha da önem vermekteyiz.

TEMEL AMAÇ ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAK

Yaz Spor Okullarımızın en büyük temel amacı çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onları başarılı birer sporcu yapabilmek, sporu tabana yaymak, spor kültürünün oluşmasında katkı sağlamak, saygılı hoş görülü bireyler olmalarını hedeflemektir. Özellikle temel eğitim çağında ki çocuklarımızın tatili girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını, uzman antrenörlerimiz nezaretinde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirmeleri için mükemmel bir imkan verilerek ve aynı anda yüzlerce yavrumuza hizmet verecek şekilde planlanmıştır.

Spor Okullarında bu yıl çocuklarımız bir çok branşta ücretsiz eğitim görecekler. Amacımız her alanda olduğu gibi her yıl farklı adımlar atarak faaliyetlerimize farklı branşlar ekleyerek çocuklarımızın spora duydukları ilgi ve alakayı arttırmaktır.

Güçlü Türkiye için; okuyan, düşünen, kendini ifade edebilen, sporu, sanatı ve bilimi yaşam tarzı hâline dönüştüren, yenilikçi, etik değerlere bağlı, öz güveni yüksek ve güçlü bir gençliğin yetişmesini sağlamak için çalışmalarımız sürekli devam edecektir.”

Açılış konuşmasının ardından yaz spor okullarında değişik branşlarda çocuklara eğitim verilmesine başlandı. Çocuklar gün boyunca arkadaşlarıyla eğlenerek, spor yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

Hasan Boyacıoğlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.