YEŞİLAY’DAN SÜLOĞLU'NA ÇIKARMA

Türkiye bağımlılıklar ile mücadele programı kapsamında bir çok etkinlik, saha çalışması ve eğitim gerçekleştiren Edirne Yeşilay Şubesi son olarak Edirne’nin Süloğlu İlçesinde yüzlerce Yeşilay Gönüllüsü ve Üyesinin katılımı ile bağımlılıklarla mücadele kapsamında farkındalık programı düzenlendi.

YEŞİLAY’DAN SÜLOĞLU'NA ÇIKARMA

Türkiye bağımlılıklar ile mücadele programı kapsamında bir çok etkinlik, saha çalışması ve eğitim gerçekleştiren Edirne Yeşilay Şubesi son olarak Edirne’nin Süloğlu İlçesinde yüzlerce Yeşilay Gönüllüsü ve Üyesinin katılımı ile bağımlılıklarla mücadele kapsamında farkındalık programı düzenlendi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Mayıs 2022 Salı 06:06
YEŞİLAY’DAN SÜLOĞLU'NA ÇIKARMA

14.05.2022 ve 15.05.2022 tarihlerinde Süloğlu Kaymakamlığı, Süloğlu Belediyesi, Süloğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Süloğlu İlçe Devlet Hastanesi, Süloğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı ve Edirne Yeşilay Şubesinin işbirliği ile düzenlenen Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele Farkındalık Programına; Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Yeşilay Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, Yeşilay Edirne Şube Başkanı Müzekka Bayrak, Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yence, Süloğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Gani Gökhan Demiray, Edirne Diyanet Gençlik Koordinatörü Talha Karaca,  Yeşilay Üyeleri ve Gönüllüleri ile Trakya Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu katılım sağladı.

14.05.2022 tarihinde Trakya Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğunun katılımı ile düzenlenen programda; Süloğlu İlkokulunda öğrenciler ile buluşma gerçekleştirildi. Gerçekleşen buluşmada ilkokul öğrencileri ve Yeşilay Topluluğu ile okulun çeşitli yerlerine “Yeşilay Motifleri ve çizgi dizi karakterleri çizildi. Çeşitli oyunlar ve dans gösterileri gerçekleştirildi. Yeşilay Edirne Şubesi tarafından okul bahçesinde açılan stant ile öğrenciler yaş gruplarına uygun sağlıklı yaşam ve bağımlılıklar ile mücadele kapsamında bilinçlendirildi.

15.05.2022 tarihinde yüzlerce Yeşilay Üyesi ve Gönüllüsünün katılımı ile Süloğlu İlçe Merkezinde stant açılarak “Bağımlılıklar ile Mücadele Kapsamında” yapılan çalışmalar sunumu ve “Yeşilay Danışmanlık Merkezi” tanıtımı gerçekleştirildi. Stant çalışması sonrası Yüzlerce Yeşilay Üyesi ve Gönüllüsü Süloğlu İlçe Esnaflarını tek tek ziyaret ederek,  Bağımlılıklar ile Mücadele Kapsamında çeşitli el ilanı ve broşür dağıttılar.

Esnaf ziyaretleri sonrası Süloğlu Merkez’den Süloğlu Barajına kadar “Süloğlu Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyor” temalı farkındalık yürüyüşü düzenlendi. Süloğlu Barajında son bulan yürüyüşün ardından programa katılım sağlayanlar ile birlikte çeşitli sportif oyunlar oynandı. Mesire alanında kurulan stantta “Bağımlılıklar ila Mücadele” kapsamında Yeşilay Bilim Kurulu tarafından hazırlanan el ilanı ve broşürler dağıtıldı.

Edirne Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü tarafından ise Süloğlu İlçesinde gerçekleşen programa katılım sağlayan izci grubu ile Süloğlu Barajında gün boyu izci faaliyetleri sürdürüldü.

Edirne Yeşilay Şubesi yaptığı açıklamada, "Süloğlu İlçesinde gerçekleştirilen programda bizlere destek olan başta Edirne Valiliğine, Süloğlu Kaymakamlığına, Süloğlu Belediye Başkanlığına ve bu programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

Haber Merkezi

           

           

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.