Tarım Arazisi Satılacak

Çanakkale Lapseki'de 16.852 m2 tarım arazisi icradan satılacak.

Tarım Arazisi Satılacak

Çanakkale Lapseki'de 16.852 m2 tarım arazisi icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Mart 2021 Çarşamba 15:38
Tarım Arazisi Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmaz konumu itibariyle beldeye kısmen uzak mesafede, Umurbey Çarşı içine uzaklığı yaklaşık olarak 2 km civarında olup, Umurbeye giden asfalt yola uzaklığı ise 250 metre civarında, Parsel hali hazırda kapama şeftali bahçesi olduğu şeftaliler genel olarak 1 yaşlı olup, gençlik kısırlığını atlatmamış (tam verime yatmamış) veşekil budamaları yapılmamı, arazide yabancı ot kontrolü vejetasyon dönemi boyunca kısmen yapılmış, arazide toprak işleme fidanların sıra arası ve sıra üzerlerinde yapılmıştır. Parsel makineli tarım içinde elverişli olup, yeterli bakım ve besleme koşulları sağladığında ise yöre ortalamasının üzerinde ürün almak mümkün olduğu, parselin yolu bulunmamakla beraber, ağaçların genel olarak bakım ve besleme koşullarının sağlandığı fidan gelişimine bakılarak gözlemlendiği,topoğrafyasına bakıldığında ise eğiminin düz ve düze yakın olduğu ve çay kenarında olduğu tespit edilmiş, arazinin çevresindeki parsellerde de yoğun şekilde bahçe bitkileri yetiştiriciliğinin yapıldığı, toprak tekstürünün el ile yapılan muayenesinde sınıfının alüviyal yapıda olduğu bilirkişilerce tespit edilmiştir.

Tahmini bedeli  1.061.681 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. No:32 Kat:5 Lapseki Belediyesi, Belediye Nikah Salonu, Lapseki / Çanakkale'de, 03.05.2021'de, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.