YÖNETİMİNİ TANITTI

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na aday olan Hakan Giyik, yönetimini tanıttı. Giyik. Kendilerinden emin bir şekilde yola çıktıklarını vurgulayarak, “Herkes kendiden emin ve herkes esnafına sahip çıkmak için burada. Biz başlarken çok emin başladık. Sonucun da güzel olacağını biliyoruz. Esnafımızın da bize güvenmesini istiyoruz” dedi.

YÖNETİMİNİ TANITTI

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na aday olan Hakan Giyik, yönetimini tanıttı. Giyik. Kendilerinden emin bir şekilde yola çıktıklarını vurgulayarak, “Herkes kendiden emin ve herkes esnafına sahip çıkmak için burada. Biz başlarken çok emin başladık. Sonucun da güzel olacağını biliyoruz. Esnafımızın da bize güvenmesini istiyoruz” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Ocak 2022 Cuma 06:53
YÖNETİMİNİ TANITTI

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na adaylığını haftalar önce açıklayan Edirne Toplu Ulaşım Sistemi Başkanı Hakan Giyik, şimdi de yönetimiyle birlikte poz vererek seçime hazır olduğunu vurguladı.

Özel bir tesiste yapılan toplantıda basına açıklamalarda bulunan Hakan Giyik, Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın seçiminin 16 Ocak tarihinde yapılacağını belirterek, toplantının nedeninin yönetim kurulunu tanıtmak olduğunu bildirdi. Odaya kayıtlı esnaflara en iyi şekilde hizmet etmek için aday olduğunu açıklayan Giyik, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Seçimde biz de adayız. Aday olduğumuzda hangi ciddiyetle, hangi sorumlulukla, hangi güvene gerek varsa hepsi bizde mevcut olduğunu düşünerek yola çıkmıştık. Biz adaylığımızı açıkladığımız günden beri 16 Ocak'a kadar seçim atmosferini hiç bırakmadık. Genç ve dinamik ekibimizle birlikte bu işi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz. Bizler Şoförler esnaf odasında T, J, nakliyeci ve kamyoncu, kamyonetçi, rent-A Car, galeri, kargo ve biçerdövercilerden oluşan bir yapıya sahibiz. Bu yapıdaki tüm esnaf gruplarımızla en iyi hizmet vereceğimizden eminiz.

YÖNETİM DE KİMLE VAR?

Yönetimde yer alan tüm adaylar da toplantıda kendilerini tanıttı. Giyik’in listesinde yer alan tüm isimler şu şekilde kendilerini tanıttı:

ETUS işletmecisi Alican Ülker, “Esnafımızın sıkıntısını biliyoruz. Başkanımız ile birlikte bu yolda varız. Genç ve dinamik bir ekip kurmak istediğini söyledi. Biz de başkanımızın yanındayız esnafımızın sorunlarına çözüm olmaya geliyoruz” dedi.

İlhan Akbakır, nakliye sektörü ve toplu taşıma sektöründe hizmet verdiğini dile getirerek, “Ekibimizle beraber Hakan Giyik başkanımızın yanındayız. Bu işi en iyi yapacağımıza inanan insanlarız” diye konuştu.

Biçerdöver işletmecisi İsmail Yıldırımlı, Hakan Giyik ile tüm esnafın sorunlarını çözmek için aday olduklarını bildirdi.

Mesut Araç, Ekip olarak Hakan GiyiK ile beraber bu işi yapmaya canı gönülden haz olduklarını vurguladı.

C Plaka işletmecisi İlhami Tülmen, “C plakanın Edirne'ye kazandırılmasında büyük emeklerim vardır. Ekip olarak kendimize güveniyoruz” dedi.

Taksici Hasan Fırtına, “Hakan başkanıma böyle bir ekip kurduğu için teşekkür ediyorum. Tüm esnafımızın münibüsçiler, taksiciler, biçerdöverciler olmak üzere herkesin sorunlarını en iyi bilen kadroyu oluşturduğu için göreve talibiz. Bu işi çok iyi yapacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Edirne taşıyıcılar Kooperatifinden Yusuf Erdem ise “Hakan başkanıma teşekkür ediyorum bana bu görevi layık gördüğü için. Sorunları biliyoruz. Bu konuları dile getireceğiz ve çözüm için elimizden gelen çalışmayı yapacağız” dedi.

Taksici Serkan Evren ise “Hakan başkanıma teşekkür ediyorum bu yola çıktık Allahın izniyle tüm esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını çözeceğimize inanıyoruz. Ekibimiz genç dinamik inşallah bu sorunları hep beraber gidereceğiz” diye konutu.

Taksici Sercan Özkıvrak, Hakan Giyik ile bu yolda hep birlikte yürüyeceklerine inandıklarını vurgulayarak “O yüzden bu yoldayız. Taksici esnafına ve diğer tüm esnaflara düzgün bir hizmet vereceğimize inanıyoruz. Hayırlısı olsun” dedi.

Taksi İşletmecisi Emre Yiğittekin ise , çıktıkları bu yolda esnafın tüm sorunlarını çözeceklerine inandıklarını vurgulayarak, birlikteliğin hayırlı olmasını temenni etti.

OY PUSULAMIZ MAVİ

Başkan adayı Hakan Giyik sözlerini şöyle tamamladı;

“Ben ETUS özel halk otobüsü işletmecisiyim. ETUS ile alakalı ve odadaki tüm esnaf ile alakalı elimden gelen her şeyi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum ve kendime de güveniyorum. Herkes kendinden emin ve esnafına sahip çıkmak için burada. Bu işe başlarken de çok emin başladık. Sonucunun da güzel olacağını biliyoruz. Esnafımızın bize güvenmesini istiyoruz. 16 Ocak'ta yapılacak Seçimlerde oy pusulamız ‘mavi’dir. Tüm Şoförler ve otomobilciler esnaf odası üyelerinden destek bekliyoruz ve bize güvenmelerini istiyoruz.”

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.